Джамала візьме участь в «Танцях з зірками» у Польщі

Джамала
Під час ефірів шоу співачка збиратиме кошти на підтримку українців, які постраждали через війну.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну Джамала стала голосом свого народу за межами дому. День за днем, країна за країною, вона бере участь у благодійних акціях, концертах і телешоу, організатори яких збирають кошти для вимушено переміщених осіб, дітей та української армії. Організатори акцій та концертів, до яких долучился співачка, вже зібрали понад $90 млн. 

Колаборація з Polsat Group, що є мовником польської версії танцювального шоу, запланована на осінь 2022 року. Під час участі у 13 сезоні «Танців з зірками» Джамала спільно з Polsat Foundation проведе збір коштів для жертв війни в Україні.

Читайте також

Могилевська прокоментувала смерть Руслани Писанки і показала спільне фото з Зеленським

Могилевська прокоментувала смерть Руслани Писанки і показала спільне фото з Зеленським

Руслана Писанка після тяжкої хвороби пішла з життя слідом за мамою

Руслана Писанка після тяжкої хвороби пішла з життя слідом за мамою

«Сьогодні участь у такому проєкті для мене, перш за все, — це можливість нагадати про мій дім. Про мільйони людей, які страждають, і важливість їх підтримки. Світ не має втомитися від нас. Україна не має зникнути з ефірів, допоки ми не переможемо», — зазначає співачка та авторка пісень Джамала.  

Нагадаємо, раніше цього року українська переможниця «Євробачення» була відзначена премією «За видатне лідерство артиста» Атлантичної ради США. Нагорода, яку раніше присуджували Тоні Бенету та Лайонелу Річчі, була вручена їй за боротьбу за захист української культури та самобутності. 

Джамала

Фото: пресслужба

TAYANNA
Попередній матеріал

TAYANNA розповіла про розрив з Бадоєвим, плани вийти заміж і пояснила, чому не їде в Україну

Руслана Писанка
Наступний матеріал

Чоловік Руслани Писанки вперше розповів про смерть дружини і назвав її діагноз

Новини партнерів