Олександр Педан – про доньку-медалістку: «Вона буде навчатися в Україні»

Олександр Педан
Дочка ведучого Нового каналу і його співведуча в освітньому тревелі «УніверCheck» закінчила школу на відмінно та планує вступати в Україні.

17-річна Лера Педан – цьогорічна абітурієнтка. Попри своє відоме завдяки татусю-ведучому Нового каналу Олександру Педану на всю країну прізвище, дівчина намагається досягнути успіху власними силами. Вона встигала все – і вчитись, і спільний з батьком проект про університети України «УніверCheck» знімати. А ще здобула золоту медаль у школі.

Олександр Педан з дочкою

«Наша велика перемога складається з маленьких. Кожен має виконувати свою роботу. Збройні сили України боронити державу. Підприємці працювати задля економіки. Діти – навчатися. Це дуже важливо, тому що освіта зараз понад усе, – говорить Олександр Педан. – Леруська закінчила школу із золотою медаллю. І я цим дуже пишаюся. На жаль, війна забрала у випускників такі щемливі спогади кожного 11-класника: останній дзвоник, випускний, вальс. Не так ми уявляли випускний вечір доньки. Та попри всі негаразди дуже поважаю Леру за те, що вона абсолютно самостійно й заслужено здобула цю медаль. За 11 років навчання сідав з нею за уроки лише тоді, коли донька хотіла уваги, а не потребувала допомоги. Для нас із дружиною ці роки минули легко, ненав'язливо і в кайф. Хочеться подякувати вчителям за працю та рівень викладання і, звісно, Лері, тому що вона завжди прагне вчитися, любить це і по-дорослому вміє».

Читайте також

Ведучий марафону «Єдині новини» Вадим Карп’як розповів про дружину: «Наш шлюб — ідеальний»

Ведучий марафону «Єдині новини» Вадим Карп’як розповів про дружину: «Наш шлюб — ідеальний»

Руслана Писанка після тяжкої хвороби пішла з життя слідом за мамою

Руслана Писанка після тяжкої хвороби пішла з життя слідом за мамою

Попереду в доньки Педана, як і в усіх інших українських випускників, – Національний мультипредметний тест.

«Бажаю його скласти на найвищі бали, визначитися з університетом та вступити саме туди, куди хочеться, – звертається ведучий Нового каналу до доньки. – А ми з мамою допоможемо всім, чим можемо. Навіть придумали проект «УніверCheck», щоб тобі й половині України було легше визначитися з вишем і професією. Усе в твоїх руках, не сумніваюся, що вдасться, як задумала. Усім бажаю класно скласти тест і не проґавити вступну кампанію, тому що це зараз надважливо як для батьків, так і для країни».

Телеведучий та громадський діяч зізнався, що його донька вступатиме в український виш.

«Ми сіли сім’єю разом із Лерою і все проговорили. Я намагався не тиснути, – розповів він в інтерв’ю ICTV. – Вирішили, що вона буде навчатися в Україні. Це насамперед вибір доньки».

Олександр Педан з дружиною і дітьми

Фото: пресслужба

пумб
Попередній матеріал

Не дамо знекровити країну! ПУМБ ініціює проєкт на підтримку донорства крові та українського бізнесу

пумб
Наступний матеріал

Не дамо знекровити країну! ПУМБ ініціює проєкт на підтримку донорства крові та українського бізнесу

Новини партнерів