«С*ка! Ну як так можна?!»: Коля Серга розкрив усю правду про листування з Регіною Тодоренко

Коля Серга
Артист уперше розповів, чому відкрито звернувся до Регіни Тодоренко. Приводом листування стала смерть колишнього хлопця ведучої, але у відповідь вона зробила так, що співак уже не міг промовчати.

В Одесі, як і в багатьох містах України, уже були артобстріли та є загиблі. Шоумен Коля Серга зараз перебуває в рідному місті й пояснив у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна», чому одного разу написав Регіні Тодоренко, яка теж народилася в Одесі.

«Мого друга, який колись зустрічався з Регіною Тодоренко, убили в Бучі, – розповів Коля Серга. – Вистрілили в потилицю, хоча Алік не був військовим. Він вийшов із підвалу і його просто так убили».

Співак зізнався, що його це дуже зачепило. Поготів буквально за місяць до війни він почав розшукувати контакти друга, тому що вони довгий час не бачились один з одним.

Регина Тодоренко

«Алік був дуже світлою, чудовою людиною. І коли я дізнався, що його більше немає, мене це вибило... Я записав сторіз і був злий на Регіну, яка ніяк не відреагувала», – прокоментував цю ситуацію співак.   

Ведуча відповіла йому й запитала: «Чи правда, що Алік помер? У нього хтось залишився?» Співак відповів, що залишилися дружина та дочка.

Наступного дня, за словами Колі, Регіна виклала їхнє листування, але в ньому не було повідомлень співака, тільки її смс. І написала: «Людина піариться на мені».

«А в мене залишилися всі повідомлення! Я виклав скріншот листування й написав: «Нічого не коментуватиму, просто подивіться, як воно було», – поділився співак. – Але однаково ця ситуація мене зсередини розбурхувала, я розумів, що с*ка! С*ка ж! Ну як так можна?! Одна справа, коли ти просто людина, яка емігрувала до росії й залишилася там жити. Але ти – селебріті, на тебе дивляться люди, вони тобі довіряють».

Читайте також

Катя Осадча звернулась до вагітної Регіни Тодоренко: «Запрошуємо народжувати в бомбосховище»

Катя Осадча звернулась до вагітної Регіни Тодоренко: «Запрошуємо народжувати в бомбосховище»

Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

Коля Серга зізнався, що навіть не думав виносити цю історію на обговорення, але коли Регіна Тодоренко вирішила збезчестити його за спиною, він не став мовчати й розказав усю правду.

Коля Серга

Фото: Інстаграм

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

серіал
Наступний матеріал

Німецька компанія придбала права на український серіал

Новини партнерів