Життя після шоу «Холостячка»: чи разом Злата Огнєвич та переможець реаліті Андрій Задворний

Злата Огнєвич
Під час пост-шоу «Холостячка. Життя після проекту» стало відомо, як розвивалися стосунки Злати та Андрія.

Після того, як у фіналі проекту «Холостячка-2» Злата Огнєвич обрала переможцем Андрія Задворного, а не Дмитра Шевченка, на співачку накинулися з критикою численні глядачі шоу. Вибір Холостячки критикували, а сама Злата відповідала у соцмережах, що серцю не накажеш.

Проте в ефірі пост-шоу стало відомо, що Злата Огнєвич та переможець шоу «Холостячка-2» Андрій Задворний розійшлися. Вони були разом півтора місяці, і саме чоловік став ініціатором розриву. За його словами, почуття до Злати змінилися.

"Були почуття, а тепер їх немає", - констатував Андрій.

Злата Огневич и победитель шоу Холостячка 2 Андрей Задворный

У своєму Інстаграмі Злата Огнєвич написала, що з її боку було кохання. У сторіз дівчина зі сльозами на очах прокоментувала те, що сталося:

«Я не литиму бруд на Андрія, не знецінюватиму. Я зробила свій вибір, я була дуже щаслива і сповнена любові в день, коли відповіла "так"».

Злата Огневич и победитель шоу Холостячка 2 Андрей Задворный

Злата повідомила, що з Андрієм вони не разом з 18 жовтня:

«18 жовтня — це та сама дата. З того самого дня не стежу за життям цієї людини. Я знайшла сили не заходити на його сторінку — це моя маленька перемога. Попереду ще багато інших кроків на шляху до зцілення».

Злата Огневич плачет после расставания с Андреем Задворным

Огнєвич попросила шанувальників не надсилати їй фото постів Андрія, оскільки вона не бажає знати, що відбувається у його життя.

«Мені дуже шкода, що Андрій позбавив мене шансу збудувати стосунки з іншим чоловіком на проекті. Він міг виявити сміливість і зізнатися собі та мені, що немає почуттів. Мені було б боляче, але я прийняла б це. Андрій міг залишити проект зі своєї волі, просто не прийнявши бутоньєрку з моїх рук. Міг, але... Залиш він проект вчасно, моя історія, можливо, склалася б інакше. Але сталося, як сталося. Напевно, мені потрібен був цей болючий досвід, здобутий в обставинах найкрасивішої казки про кохання», — написала Злата Огнєвич на своїй Інстаграм-сторінці.

Злата Огневич в слезах после пост-шоу Холостячка 2

Читайте також

Фото:Інстаграм, прес-служба

Віра Брежнєва
Попередній матеріал

Віра Брежнєва прокоментувала новий кліп «ВІА Гри»: «Просто секс-бомби»

Макс Чмерковский
Наступний матеріал

Екс-Холостяк Макс Чмерковський розповів, як виживав в еміграції

Новини партнерів