«Я розбита»: Ембер Херд висловилася про своє фіаско у суді проти Джонні Деппа

Ембер Херд
Акторка Ембер Херд прокоментувала невдачу у судовій справі проти колишнього чоловіка.

У ніч з 1 на 2 червня американський суд оголосив своє рішення щодо суперечки між експодружжям: Джонні Депп виграв справу проти Ембер Херд. За те, що акторка очорнила репутацію колишнього чоловіка, їй доведеться виплатити йому моральну компенсацію у розмірі 10 мільйонів доларів та ще 5 мільйонів штрафних. Хоча запит Деппа складав 50 мільйонів. А сам актор має заплатити ексдружині 2 мільйони, оскільки за рішенням суду його також визнано винним в одному з пунктів про наклеп.

Ембер Херд одразу після оголошення вироку опублікувана на своїй сторінці в соцмережі коментар і розповіла, що вбачає у такому розвитку подій.

Ембер Херд про суд

«Моє розчарування, яке я відчуваю сьогодні, не описати жодними словами. Я розбита тим фактом, що гори доказів ще недостатньо, щоб змагатися з силою і впливом мого колишнього чоловіка.

Ще більше я розчарована тим, що саме цей вердикт означає для всіх жінок. Це регрес. Це відносить нас у той час, коли жінку, яка не боїться говорити публічно, соромлять і принижують. Це відроджує ідею, що до жорстокості до жінок треба ставитися серйозно.

Я думаю, що адвокатам Джонні вдалося закрити суддям очі на свободу слова та змусити їх проігнорувати той факт, що ми здобули таку переконливу перемогу у Великобританії.

Мені сумно, що я програла цю справу. Але ще сумніше мені від того, що я, схоже, програла право, яке, як я думала, я маю як американка — говорити вільно та відкрито», — написала Ембер Херд.

Откровенности нет предела: Эмбер Херд вышла в свет в

Откровенности нет предела: Эмбер Херд вышла в свет в

Фото: Getty Images

Джонні Депп та Ембер Херд
Попередній матеріал

Офіційно: Джонні Депп виграв суд проти Ембер Херд за наклеп

Ірина Білик
Наступний матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Новини партнерів