Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Сергій Притула
Ведучий Нового каналу та волонтер Сергій Притула розповів, де зараз перебувають його рідні, і поділився думками, на скільки часу затягнеться війна.

Фонд Сергія Притули з першого дня війни, яку на території України розв’язала росія, робить неймовірні речі. Вони передають тонни вантажів гуманітарної допомоги для цивільних, десятки авто для військових, дістають залізних «пташок» та безліч необхідного потужного спорядження для ЗСУ. Все для того, аби наблизити перемогу нашої країни над агресором. Аби йому спокійно працювалося, Сергій Притула залишив своїх рідних у більш безпечному регіоні.

«Моя сім'я в Україні, але не в Києві. Це захід країни, – поділився він в інтерв’ю "Українській правді". – Я сказав дружині, щоб підшукала для дітей гуртки, на які вони ходили в Києві. Тому що це надовго. Дружина вже знайшла роботу там, де зараз живе. Діти ходять на гуртки. Все окей».

Сергій Притула з сім'єю

Сергій Притула з сім'єю

Притула припустив, що війна затягнеться на весь рік. А, можливо, і на наступний. А на запитання «Коли перемога?» відповів лаконічно.

«Я не знаю, хто може дати відповідь на це запитання, крім Збройних сил України, – сказав Сергій. – І навіть вони залежать від низки обставин, щоб дати якусь відносно конкретну відповідь. А що ми можемо вважати нашою перемогою? А що ми можемо вважати російською поразкою? А що росіяни будуть вважати нашою поразкою, а що – своєю перемогою? Усі ці речі поки що не в одній системі координат і ніколи не будуть. Я не знаю, скільки це триватиме».

Читайте також

Вдруге вагітна Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася радісну новину

Вдруге вагітна Віра Кекелія поділилася подробицями, як дізналася радісну новину

Сергій Притула розповів, чи знав він, що почнеться війна

Сергій Притула розповів, чи знав він, що почнеться війна

Фото: соцмережі

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Максим Девізоров і Світлана Гордієнко
Наступний матеріал

Актори серіалу «Перші ластівки» повідомили про розлучення, ще одна пара — про весілля

Новини партнерів