Альона Вінницька розповіла, чому не виїхала з-під Києва: «Ще не вистачало мені втратити маму»

Альона Вінницька
Альона Вінницька розповіла, чому залишилась у своєму будинку неподалік Києва.

За словами ексведучої «Зіркового шляху, того дня, коли почалася війна, вони були удвох з мамою вдома. Коли Альону розбудили і повідомили про те, що почалася війна, вона не повірила. Лише за кілка годин ведуча усвідомила, що вторгнення реальне. Перші дні до будинку Вінницької приїхали друзі зі дітьми, шукаючи прихистку.

«Дуже боялися люди в Києві знаходитись. Потім, коли вже багато людей стало виїжджати, ми почали думати, може й нам кудись поїхати. Але мама сказала, що нікуди не поїде. Тим більше, що вона зі здоров’ям у зоні ризику, і мені просто страшно було її кудись везти. Всі наші, хто виїжджав, нам дзвонили, казали, що жахлива дорога, дуже важко і тяжко на кордоні, люди по 10-17 годин стояли. Деякі чоловіки, які проводжали своїх жінок, рідних, втрачали свідомість від самої дороги. Я просто собі уявила, як я зі своєю мамою, ще не вистачало мені втратити свою маму, не дай Боже. Це, по-перше. По-друге, я ніколи не хотіла бути біженкою. Мені здається, що це дуже страшно. Якщо б в мене була така можливість, якщо б я точно знала, куди я їду, якийсь пункт був у мене, але в мене такої можливості не було», — сказала Альона Вінницька на YouTube каналу «Україна».

Читайте також

Ірина Білик зі сльозами на очах розповіла про листування з Кіркоровим та останнє смс до нього

Ірина Білик зі сльозами на очах розповіла про листування з Кіркоровим та останнє смс до нього

Поліна Логунова погрожує оприлюднити секретні фото, які знищать Дмитра Ступку

Поліна Логунова погрожує оприлюднити секретні фото, які знищать Дмитра Ступку

Альона Вінницька і її мама

Альона Вінницька з мамою

Ведуча розповіла, що має друзів у Європі, і могла б виїхати, але в Україні залишились чоловіки, яким потрібна була допомога.

«Ми вирішили залишитися, тому що чоловік прийняв таке рішення, що він буде захищати країну, а хтось повинен бути поруч. І це не тільки мій чоловік, це чоловіки, мої друзі, всі вони переїхали до нас. Це ціла купа ТРОшників, яких треба годувати, носити їм снаряди, як то кажуть. Тому нам з мамою є, що робити. Звичайно, я не можу сказати, що, якщо щось таке станеться зовсім жахливе для мене, для нашої сім’ї, то звичайно ми будемо кудись їхати. Але поки що залишаємось», — коментує Альона.

Альона Вінницька і її чоловік Сергій Большой

Альона Вінницька і її чоловік Сергій Большой

Фото: соцмережі

Єгор Гордєєв
Попередній матеріал

Як не потрапити у рабство і захистити себе: поради від ведучих каналу 1+1

Ембер Херд і Джонні Депп
Наступний матеріал

Ембер Херд у суді розповіла, як Джонні Депп вперше її побив

Новини партнерів