Ірина Верещук вперше розповіла про особисте життя

Ірина Верещук
Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук відверто розповіла, як кожен член її сім'ї допомагає у війні та які зміни ця трагедія внесла в їхнє особисте життя та стосунки з чоловіком.

Біографія сталевої жінки Ірини Верещук просто вражає. Все своє життя міністерка хотіла бути корисною, тому у свій час служила в армії, закінчила розвідувальний факультет, займалась різними видами бойових мистецтв, навіть намагалась потрапити в Ірак у складі миротворчого контингенту, тож впевнена – сьогодні вона на своєму місці. Підтримує жінку в усіх починаннях і її чоловік.

«У нас взагалі немає ніякої конкуренції. Він дійсно, як то кажуть, військовий з голови до ніг – 28 років у офіцерських чоботах і сьогодні теж захищає нашу землю, – поділилась міністерка Ірина Верещук у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна». – А ось син зовсім інший, він айтішник. В нього немає ні краплі мого лідерського характеру, але він дуже добра людина, яка воює зараз на своєму фронті».

Читайте також

Настя Каменських разом із Black Eyed Peas виступила в США з треком про Україну

Настя Каменських разом із Black Eyed Peas виступила в США з треком про Україну

Наталія Холоденко пояснила, що вказує на наркозалежність Оксани Марченко і Віктора Медведчука

Наталія Холоденко пояснила, що вказує на наркозалежність Оксани Марченко і Віктора Медведчука

Проте є і зворотна сторона медалі – Ірина не бачила своїх чоловіків від початку війни, каже – рятують розмови по телефону та надія кожного на скорішу перемогу:

«Звісно, бракує розмов і обіймів, як всім. Але ми не маємо права на зайві емоції. Мене гріє їхня любов. Я знаю, що вони мене люблять і поважають те, що я роблю. Мені це постійно каже син, мабуть, бачить мене по телебаченню, я це все розумію… але я йому ще колись в дитинстві сказала: «Олег, ти маєш зрозуміти, що я завжди робитиму кар’єру, допомагатиму іншим, адже в мене багато соціальної енергії. Давай домовимось, я допомагатиму всім діткам, а ти вже сам даватимеш собі раду». Він це все зрозумів, і зараз у мене немає дилеми… я ще ні разу не була вдома і чоловік теж. Перші дні син взагалі жив сам, а потім поїхав до родичів», – розповіла Ірина Верещук в інтерв’ю Лілії Ребрик.

Фото: соціальні мережі

Андрій Бєдняков
Попередній матеріал

Андрій Бєдняков про Маріуполь: «Мого рідного міста вже немає»

Yogen & Marko Kvitka
Наступний матеріал

Музична армія України продровжує боротьбу за мир: Yogen & Marko Kvitka — Not Slaves

Новини партнерів