Анастасія Рохас: «А перемога все одно буде нашою!»

Анастасія Рохас
Українська фотомодель та бізнес-леді Анастасія Рохас присвятила українцям мотивуюче звернення.

«Моя стаття-роздум про сьогоднішню війну чи спеціальну операцію орків. У міфології орками називають чужинців, які несуть зло. За всю історію людства ніхто не отримував такої ганебної прізвиська, як солдати Росії, про які красномовніше говорять їхні вчинки: насильство над дітьми, крадіжки людей, тортури полонених і цивільного населення. У цьому немає військової честі, немає нічого людського.

Моя особиста думка полягає в тому, що ця армія була зібрана з тих, хто відбував покарання у в'язницях. Звичайно, я можу помилятися у своєму припущенні, але права в одному: ми воюємо з нелюдями, а вивозити з країни вкрадене в українських будинках – це їхнє завдання. Чи їхня країна настільки бідна, що відправила представників самого жебрака на заробітки шляхом пограбування?

Але як нас усіх лякали найстрашнішою армією світу! Сміялися, що наш президент – актор, розраховуючи, що це нас принижує. А давайте розглянемо справжню команду клоунів – війська великого Кадирова. Всі сміялися з його фотографій у черевиках Prada – спасибі за нотки гумору у цей важкий час. У період Другої світової війни форму для німців шили Hugo Boss, а тут ціла Prada.

І ще, Рамзане в Prada, дякую, що дали нам термін до 31 лютого… У вас немає календаря цього року? Спостерігаються проблеми з обчисленням часу і Лукашенка. Ось його цитата: "Мій батько був убитий у Другу світову війну". Хоча дата народження Лукашенка – 1954 рік. І в наш страшний час таких безглуздих парадоксів дедалі більше. Тож чи не розплющують вони очі на те, з ким ми воюємо?

Нам випало це тяжке випробування, але ми з гордістю його пройдемо! Бог не дає випробувань не під силу. Орки забрали тисячі душ і, звісно, ​​горіти їм у пеклі, хоча пекло є їхнім домом. А розбиратися з нелюдами ми теж надамо Всевишньому: нехай перед ним відповідають і довічно варяться у власних гріхах. Мав рацію великий Шекспір, сказавши колись: «Пекло порожній, всі біси - тут».

Перемога все одно буде нашою! Насамперед, тому що наші герої – і чоловіки, і жінки, і діти, і люди похилого віку. Усі вони – люди з великої літери. Скоро ми очистимо рідну землю від сміття, яке через непотрібність викинула на неї країна орків.

Трагічний біль втрат навіки залишиться у серцях українців. Лише радість нашої перемоги трохи згладить цей несамовитий біль…

І буде в Україні новий світ. Світ справжніх людей та їхніх головних, вистражданих завоювань, за які вже заплачено святою народною кров'ю – демократичні цінності, свобода слова та любов до своєї землі, своїх співвітчизників, свого президента».

зірки разом з талановитими дітьми
Попередній матеріал

Разом до перемоги: зірки разом з талановитими дітьми випустили трек на підтримку України

Тіна Кароль
Наступний матеріал

Тіна Кароль заспівала гімн України на відкритті бієнале у Венеції

Новини партнерів