«Мої рідні досі під Києвом»: Лобода вперше відкрито заговорила про війну росії проти України

Лобода
«Місяць, як російські війська вторглися на територію України», — написала співачка Світлана Лобода в мережі.

Вчора був рівно місяць війни в Україні, рівно місяць вторгнення російських військ, місяць болю й страху. Світлана Лобода, яку на початку нападу росії звинувачували у замовчуванні, а потім у нещирості, зрештою стала говорити відкрито і називати речі своїми іменами. Так, співачка вперше назвала те, що відбувається, війною — забороненим словом для всіх, хто має якесь відношення до росії.

Читайте також

Інстаграм-аккаунт LOBODA заблоковано в Україні: що каже співачка

Інстаграм-аккаунт LOBODA заблоковано в Україні: що каже співачка

Росія втягує Європу у велику війну: історики та журналісти порівняли кроки Путіна і Гітлера

Росія втягує Європу у велику війну: історики та журналісти порівняли кроки Путіна і Гітлера

Минулої ночі Світлана Лобода написала вірш про війну та опублікувала його разом із жахливими кадрами з України. Також співачка розмістила у Телеграмі своє звернення:

"Ровно месяц, как это страшное слово «война» вошло в нашу жизнь, в жизнь каждого украинца. Сегодня ровно месяц, как российские войска вторглись на территорию Украины. Тысячи убитых, ни в чем невинных людей, десятки тысяч раненых. Разрушены наши родные города и жизни, погибло ужасающее количество детей. Это не дурной сон и не сценарий в жанре антиутопии — это реальность, с которой невозможно смириться. Украинские воины, простые люди, каждый, кто грудью стоит за Украину каждый день, ценою собственных жизней, доказывает, что Украина не сдастся никогда и ее не сломить ни одной армии в мире! Низкий поклон нашим воинам, нашему народу и нашей Земле! Мои родственники, папа, бабушка, до сих пор под Киевом в селе. Наш родной Ирпень разрушен. Пишу и слезы невозможно остановить. Самым большим физическим злом является смерть. Самым большим моральным злом является война. Каким бы пугающим не было наше сегодня, Мир — это наше завтра!"

Нагадаємо, як у 2018 році Loboda змусила газету вибачитись за те, що її назвали російською співачкою.

Світлана Лобода

Фото: соцмережі

Як протидіяти російській пропаганді
Попередній матеріал

Як протидіяти російській пропаганді та розпізнавати фейки

Kalush Orchestra
Наступний матеріал

50 днів до Євробачення 2022: Kalush Orchestra розповів про підготовку

Новини партнерів