Інстаграм-аккаунт LOBODA заблоковано в Україні: що каже співачка

Лобода
Світлана Лобода висловилася про блокування своєї сторінки в Інстаграм. Співачка пов'язує це з тим, що вона почала активно публікувати інформацію про допомогу українцям та свою гуманітарну діяльність.

Instagram-аккаунт LOBODA в ніч з 21 на 22 березня був заблокований, однак це торкнулося лише території України. Сталося це відразу після початку активного висвітлення гуманітарної діяльності співачки, яку вона, за інформацією пресслужби, веде з першого дня війни. Світлана Лобода у своєму обліковому записі Інстаграм негативно відреагувала на той факт, що її ім'я потрапило до «заборонених» списків, а також на заклики забрати у неї звання Заслуженої артистки України.

«Я звикла допомагати. Просто тому, що я вважаю це правильним і це моя щира позиція щодо того, що відбувається у моїй рідній країні. Але моя звичка робити добро тихо дала можливість деяким групам осіб трактувати це як мою неучасть. З учорашнього дня я вирішила активно говорити, чим допомагаю і що роблю для своєї країни та людей. І як не дивно, єдине джерело повідомлення достовірної інформації після цього було моментально заблоковане. У мене питання до тих, хто це робить: навіщо? Вам все ще потрібно ділити та топити? Зараз не той час! Мій обліковий запис розблокують, моя допомога не зупиниться! Давайте вже займатися справами, давайте всі свої сили віддавати тому, що реально допоможе Україні, українцям, жінкам, дітям, а не вливати фінанси замість гуманітарної допомоги в атаку ботів або в списки, які не мають відношення до реальності», — прокоментувала артистка.

Читайте також

Viva! Польща присвятила номер Україні. На обкладинці перша леді з донькою обіймають президента

Viva! Польща присвятила номер Україні. На обкладинці перша леді з донькою обіймають президента

Переможці «Євробачення» Maneskin скасували російські концерти: «Ми солідарні з українським народом»

Переможці «Євробачення» Maneskin скасували російські концерти: «Ми солідарні з українським народом»

Згідно з повідомленням пресслужби, Світлана Лобода протягом усього періоду війни активно займається волонтерством, а свій офіс з першого дня перекваліфікувала на штаб гуманітарної допомоги українцям. Наразі співачка відвідала центр біженців у Латвії, куди доставили вантажівки необхідної допомогии. Наступними пунктами, куди відправиться співачка, будуть Литва і Швеція. Паралельно Світлана займається допомогою виїзду з гарячих точок України сімей, які опинилися в епіцентрі воєнних дій. З початку війни артистці вдалося організувати евакуацію близько сотні українських сімей.

Світлана Лобода допомагає українцям, які постраждали від війни

Фото: пресслужба, Instagram

Maneskin
Попередній матеріал

Переможці «Євробачення» Maneskin скасували російські концерти: «Ми солідарні з українським народом»

Макс Чмерковский
Наступний матеріал

70 тонн допомоги за 4 тижні: Макс Чмерковський розповів про власний штаб гуманітарної допомоги

Новини партнерів