Костянтин Грубич розповів про свою 17-річну дочку Ольгу, яка загинула 7 років тому

Костянтин Грубич
Зворушлива історія про загиблого австралійського хлопчика змусила Костянтина Грубича в ефірі «Твій день» пригадати і свою дочку, яка загинула 7 років тому.

В прямому ефірі «Твій день» ведучий Володимир Рабчун розповів зворушливу історію про австралійку, яка вшанувала пам’ять свого загиблого 12-річного сина. Жінка знайшла блокнот хлопчика, у якому був записаний незакінчений музичний твір. Хлопчина самотужки вчився грати на фортепіано. Але про те, що сам пише музику, мати навіть і не уявляла. Тому у Фейсбуці вона попросила музикантів закінчити музичний твір сина, аби він зміг його почути з небес.

Ця хвилююча історія торкнулася серця телеведучого Костянтина Грубича. В ефірі він пригадав свою особисту сумну історію.

Читайте також

Прощання з Гаспаром Ульєлем у Парижі: Катрін Деньов, Венсан Кассель, Леа Сейду та інші

Прощання з Гаспаром Ульєлем у Парижі: Катрін Деньов, Венсан Кассель, Леа Сейду та інші

Джейсон Стейтем і Розі Хантінгтон-Уайтлі стали батьками: пара підтвердила новину

Джейсон Стейтем і Розі Хантінгтон-Уайтлі стали батьками: пара підтвердила новину

«Розумію цю жінку, тому що я сам батько, який втратив дитину. Минуло вже багато років, але цей біль не проходить. Кажуть, що якщо людина відходить, треба позбутися речей. Ми з дружиною і досі не вирішили, що робити з речами нашої доньки. Руки не піднімаються. Мабуть, вже коли мене не стане, там наведуть порядок.

Треба жити далі. І велика подяка цій австралійській мамі, яка зуміла передати пам’ять про свою дитину от таким чином. Зараз у нас багато горя. Люди гинуть на фронті, від ковіду, але я вас прошу – живіть далі! І що робити з речами померлих – вирішить кожен для себе. Тому що позбуватися їх – це не зовсім правильна традиція як на мене», – сказав Костянтин Грубич.

Костянтин Грубич і його діти, сімя

Ведуча Стася Ровінська, ледь стримуючи сльози від Костіних спогадів, підійшла і міцно обійняла колегу та сказала слова підтримки.

Нагадаємо, що 17-річна донька Кості Ольга загинула внаслідок нещасного випадку улітку 2014 року. Причиною смерті стали тяжкі травми, які вона отримала при аварії. Дівчину збила автівка і зникла з місця аварії. Оля боролася за своє життя майже три тижні, перебуваючи в комі.

У Кості Грубича є ще двоє дітей: 25-річний син Ярослав та 26-річна донька Владислава. Вони зараз опора і підтримка для родини.

Костянтин Грубич

Фото: прес-служба

Неангел Віка
Попередній матеріал

Екс-Неангел Віка розповіла про поїздку на Мальдіви з новим коханим і сварку зі Славою Камінською

Євробачення 2022
Наступний матеріал

Євробачення 2022: відомо, хто представить Україну на конкурсі в Італії

Новини партнерів