Справжня українська романтика: KOZAK SYSTEM презентували зворушливу пісню і відеокліп

KOZAK SYSTEM
KOZAK SYSTEM продовжують випускати синґли з нового альбому “Земля. Вітер. Вогонь” і презентують нову щемку пісню та відео до неї “Три слова”.

Написав її трубач гурту Сергій Соловій, який є автором більшості пісень з майбутнього альбому KOZAK SYSTEM.

Сергій Соловій: “Ідея пісні і мелодія мені наснилися, а слова до вечора вже “написалися” самі собою. Він — кохає її і мріє про велику любов, але через свою нерішучість наважується лише постити власні вірші про неї на своїх сторінках, марно сподіваючись, що вона побачить і “розшифрує” його меседж. Вона теж мріє про велике кохання, але має залежність від соціальних мереж, і вже просто не в змозі побачити щось насправді важливе і щире у нескінченному водоспаді порожніх сторіз, постів та повідомлень. Тож, їхні мрії залишаються лише їхніми мріями. А приспів? Приспів — це один з варіантів розвитку подій, як би вони були трошки сильнішими, і дали цим мріям можливість стати реальністю. Дайте своїм мріям шанс на здійснення”.

KOZAK SYSTEM

Про аранжування пісні розповідає фронтмент KOZAK SYSTEM Іван Леньо: “Сергій приніс на базу ескіз пісні. А зазвичай, коли він їх приносить, ми з ним спочатку реалізовуємо пісню на фортепіано — пробуємо її “почути”. Коли я її вперше заграв і заспівав, ми зрозуміли, що “Три слова” чимось подібна на романс: дуже романтичний та щемкий. Ми не могли наважитися зробити її з аранжуванням гурту і навіть мали ідею випустити у форматі просто під фортепіано. Довгих три місяці ми шукали, якою може бути форма та аранжування цієї пісні. Було зроблено щонайменше чотири версії, і жодна з них нам не здавалася довершеною. Нарешті вдалося”.

KOZAK SYSTEM

Втілити атмосферу пісні у відео взялася та сама команда, яка знімала попереднє відео KOZAK SYSTEM  “5 хвилин”.

Вікторія Квітка, режисер кліпу: “Відео знімалось в майстерні театрального мистецтва «Сузір‘я». Атмосфера та загальний настрій були продиктовані цим місцем та його історією, починаючи зі сходів та інтер’єрів та закінчуючи концертною залою, де відбулась кульмінація кліпу. Це відео про те, що почуття та зв’язок між людьми виходять дуже далеко за межі сучасності, технологій і часу”.

KOZAK SYSTEM

“Три слова” — наступна презентована пісня з майбутнього альбому гурту “Земля. Вітер. Вогонь”, який вийде навесні 2022 року: саме тоді KOZAK SYSTEM виповниться 10 років. Свій день народження KS відзначатимуть великим сольним концертом 18 травня 2022 року у київському Палаці спорту, де разом з ними на сцену вийдуть багато зіркових колег. Вже оголошені: Сергій Танчинець (“Без Обмежень”), Сергій Жадан, Тарас Чубай, Олег Собчук (“СКАЙ”), Оксана Муха, Віктор Павлік, польський гурт ENEJ, Сергій Мартинюк (“Фіолет”), ТНМК, Брати Гадюкіни, YARMAK, ІЛЛЯ LETAY, Катя Chilly. Імена ще кількох зіркових гостей поки тримаються в секреті і будуть оголошені до кінця лютого. Кожен з гостей виконає разом з KOZAK SYSTEM одну з пісень з репертуару гурту.

Квитки на великий зірковий концерт до 10-річчя KOZAK SYSTEM. All stars. 10 років разом вже в продажу на kasa.in.ua.

Читайте також

Учасники Нацвідбору на Євробачення Cloudless — про розпад гурту, депресію і причини конфліктів

Учасники Нацвідбору на Євробачення Cloudless — про розпад гурту, депресію і причини конфліктів

Kalush Orchestra випустили пісню і кліп для нацвідбору на Євробачення 2022

Kalush Orchestra випустили пісню і кліп для нацвідбору на Євробачення 2022

Фото: пресслужба

Таня Воржева
Попередній матеріал

Випускниця «Фабрики зірок» Таня Воржева планує перемогти у «Танцях з зірками»

Неангел Віка
Наступний матеріал

Екс-Неангел Віка розповіла про поїздку на Мальдіви з новим коханим і сварку зі Славою Камінською

Новини партнерів