«Холостяк-12»: відома дата прем’єри нового сезону

Холостяк Алекс Топольський
У 12 сезоні романтичного реаліті «Холостяк» на глядачів телеканалу СТБ чекає нова неповторна історія кохання.

На очах у всієї країни свою душу і почуття оголить 32-річний Алекс Топольський, українець, який побудував успішний бізнес в Америці. Алекс народився і виріс у Львові. З юних років амбіції майбутнього Холостяка були дуже сміливими. Він завжди вірив, що зуміє досягти успіху самотужки, і відразу після закінчення університету переїхав до США будувати кар’єру. Його шлях до мрії не був легким: Алексу довелося випробувати всі «принади» життя емігранта, змінити кілька міст і видів діяльності. Проте всі труднощі лише загартували його характер і переконали в тому, що він на правильному шляху. Зараз Холостяк живе в Маямі та займається нерухомістю.

Читайте також

Топ-3 правила життя нового Холостяка Алекса Топольського

Топ-3 правила життя нового Холостяка Алекса Топольського

Несподівано! Холостяк Алекс Топольський мерщій втік з вечірки у промовідео нового сезону

Несподівано! Холостяк Алекс Топольський мерщій втік з вечірки у промовідео нового сезону

Про майбутню другу половинку Алекс каже:

«Я не прихильник стосунків, побудованих на взаємовигоді. Мені важливо, щоб у парі були спільні цінності та збігалися погляди на життя. Я шукаю ту дівчину, у стосунках з якою в нас будуть щирі емоції, тепло і справжнє кохання. І я переконаний, що зустріну її саме в Україні».

Традиційно знайомство Холостяка з учасницями відбудеться у форматі Першої вечірки. Проте не обійдеться без сюрпризів та навіть нових правил, які встановлюватиме сам Алекс. Які нововведення придумає Холостяк, хто стане новими учасницями та чи виникне «хімія» вже на Першій вечірці – не пропустіть 4 березня о 19:00 на телеканалі СТБ.

Холостяк Алекс Топольський

Фото: пресслужба

Сергій Притула
Попередній матеріал

Сергій Притула розповів, чому відмовився коментувати Євробачення 2022

Ріанна вагітна
Наступний матеріал

Дочекалися! Ріанна опублікувала перше «вагітне» фото

Новини партнерів