Екс-Холостяк Макс Чмерковський розповів, як виживав в еміграції

Макс Чмерковский
Хореограф Максим Чмерковський розповів, через що пройшла його родина, коли тільки емігрувала у США.

У пошуках кращого життя родина Максима емігрувала з Одеси до США більш як 25 років тому.

«Мені було 14, я мав такий шок. Я раптом опинився в іншій країні та без знання мови», поділився танцівник у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Вже наступного тижня після приїзду, Максима та його брата Валентина батьки віддали до танцювальної студії.

«З нас сміялися, мовляв, ви вже, навіть не маючи гроші, неправильно ними розпоряджаєтеся. Вони в нас вірили, ми з братом йшли за руку танцювати в денс-студіо», – розповів Чмерковський.

Максим Чмерковский с сыном, братом и бабушкой

Максим із 14 років пішов працювати. Зізнається, він на все життя запам’ятав ту мить, коли сам собі присягнувся, що зробить усе можливе, аби родина вилізла зі злиднів.

«Я стояв у чергах, у нас не було грошей, нам видавали державну допомогу. Я пам'ятаю, що був у цій лінії, мені кинули талони на їжу. Я навіть не образився, я подумав – треба робити так, щоби тут не бути, – говорить зірка і додає, траплялися ситуації, коли вони з братом лише дивом залишалися неушкодженими, – будь-якої миті починалася серйозна бійка. Я найбільшу бачив у школі, наживо. Тоді ці банди сформувалися. Нас із братом Валентином все це минуло, дякувати Богу. А у мами вкрали машину серед білого дня. Підійшли, наставили пістолет до голови і сказали: «Дай мені ключі, телефон», забрали машину, сіли та поїхали».

Читайте також

Аби допомогти родині швидше стати на ноги, крім роботи в ресторанах, Максим одночасно брав участь у чемпіонатах із латиноамериканських танців, де завжди виборював найвищі нагороди. Там талановитого хлопця помітили імениті американські продюсери і запросили у популярний танцювальний проект. Вже після перших ефірів Чмерковський став справжньою зіркою.

Максим Чмерковский

Фото: Инстаграм

Злата Огнєвич
Попередній матеріал

Життя після шоу «Холостячка»: чи разом Злата Огнєвич та переможець реаліті Андрій Задворний

Igor Kirilenko
Наступний матеріал

Художній керівник Дорофєєвої представив свій дебютний альбом, в якому вперше «співає» Алан Бадоєв

Новини партнерів