Дуже небезпечно! Євген Хмара з дружиною потрапили у великі неприємності під час відпочинку

Євген Хмара
Хобі Євгена Хмари зіграло з ним злий жарт.

Український композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара разом із Дар'єю Ковтун та дітьми за традицією вирушив «зимувати» в теплі краї. На цей раз для відпочинку він обрав казковий острів мільйонерів, як його називають, — Маврикій.

Евгений Хмара отдыхает на Маврикии

Євген Хмара: «Зазвичай у такі далекі подорожі люди купують пакетні тури, путівки. Ми ж із Дашею не любителі мережевих готелів, виїзних автобусних екскурсій. Тому самостійно орендували апартаменти та взяли машину на прокат».

Евгений Хмара и его жена Дарья Ковтун (Одара) на отдыхе

Виявляється, такий варіант відпочинку не лише комфортний, а й демократичніший щодо фінансових витрат. На острові Євген та Дарія встигли відвідати одне з чудес світу – піски Шамарель. Різнокольорові піски від яскраво-жовтогарячого до ніжно-рожевого просто вражають. "Ви не забудете цю красу природи ніколи, там же знаходиться гарний водоспад Шамарель і завод рому", - розповіло подружжя. Діти артистів отримали неймовірне враження від відвідування природних парків та заповідників, де можна погладити жирафи, «покататися» на черепаху. "Всі члени сім'ї можуть там знайти щось для себе", - розповідає піаніст.

Евгений Хмара

Щоправда, одного дня артисти отримали стрес. Поки діти мали тиху годину, Женя з Дашею вирушили плавати в океан на сапборді. Відпливши від берега, буквально на півкілометра, почався сильний поривчастий вітер.

Евгений Хмара катается на сапборде

Євген Хмара: «У цей момент я був у воді, а Дашу на сапборді почало швидко відносити в океан. Я плив щосили, щоб її наздогнати, і потім почав гребти до берега, але мої спроби були безуспішними. Мені здавалося, що ніби стою на місці. Якоїсь миті я почав виглядати гелікоптери та судна, щоб просити про допомогу».

Зрештою все обійшлося. Але Євген Хмара зізнається, що на той момент відчув себе героєм Тома Хенкса з фільму «Ізгой», який опинився у відкритому океані на саморобному плоту. «Мені хотілося Даші показати дельфінів, які плавають у цій місцевості, з якими я плавав за день до цього, тому ми запливли трохи глибше і далі», — каже артист.

Евгений Хмара на море

Після цієї історії подружжя більше не ризикувало, а насолоджувалося місцевими фруктами та делікатесами, пляжним відпочинком, екскурсіями до водоспадів та спекотною літньою погодою.

Евгений Хмара на отдыхе

Читайте також

Євген Хмара поділився сімейними фото та зізнався, що забув про ювілей весілля

Євген Хмара поділився сімейними фото та зізнався, що забув про ювілей весілля

Фото з особистого архіву Євгена Хмари

Бен Аффлек і Ана де Армас
Попередній матеріал

Ексзакохані Бен Аффлек та Ана де Армас в еротичному трилері «Глибокі води». Відома дата прем’єри

Холостяк Алекс Топольський
Наступний матеріал

Несподівано! Холостяк Алекс Топольський мерщій втік з вечірки у промовідео нового сезону

Новини партнерів