17-річна донька Костянтина Меладзе заспівала на «сліпих прослуховуваннях» шоу «Голос країни-12»

дочка Костянтина Меладзе
На «сліпі прослуховування» 12-го сезону шоу «Голос країни» прийшла зіркова донька відомого композитора і продюсера.

Тренерами 12-го сезону «Голосу країни» стали Потап, Dorofeeva, Святослав Вакарчук та Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон пройде під слоганом «Так звучить твоя країна» і розпочнеться зовсім скоро, 23 січня.

Тренери і ведучі шоу Голос країни 12 сезон

Нещодавно стало відомо, що на «сліпі прослуховування» «Голосу країни» на 1+1 прийшла дочка відомого продюсера та автора багатьох хітів Костянтина Меладзе — Лія Меладзе. Співачка неабияк здивувала глядачів у залі своєю появою. 

«Я з дитинства мріяла потрапити на «Голос країни». Мій батько задовго до моєї заявки знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду бути самою собою. Кожен рік я хотіла прийти на «сліпі прослуховування», але мій перфекціонізм не давав мені цього зробити. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе зараз, самовдосконалювалася. Дуже хочу, щоб «Голос країни» став початком моєї боротьби зі страхом «неідеальної себе», — сказала Лія Меладзе.

Читайте також

дочка Костянтина Меладзе

На питання, що відчувала співачка на сцені, вона відповіла: «У мене була абсолютна дереалізація. За все життя я зробила багато неймовірних речей, виступала на великих сценах, знімалася в багатьох відеороботах, але нічого більш особливого за сцену “Голосу країни” в мене ніколи не було. Я була наче уві сні».

17-річна дівчина живе в Києві та має старшу сестру Алісу і молодшого на рік брата Валерія. Навчалась в британській школі, а наразі готується до вступу в музичний університет США за спеціальністю «саундпродюсер». Лія Меладзе виросла у творчій атмосфері, завжди захоплювалась музикою та створила групу Far For, де виступала у ролі солістки до жовтня минулого року.

Відомо, що Лія Меладзе зустрічалася із фіналістом третього сезону вокального проєкту «Голос. Діти» Владом Фенічком. Разом вони святкували 16-річчя Лії. Вечірку організовував для доньки та її друзів батько Костянтин Меладзе.

Читайте також

Фото: прес-служба

Віктор Бронюк
Попередній матеріал

Соліст гурту «ТІК» Віктор Бронюк відпочив із дружиною на Карибах

Надія Матвєєва
Наступний матеріал

Вау, розкішна! 53-річна Надія Матвєєва продемонструвала ідеальну фігуру в купальнику

Новини партнерів