Diana Gloster, Tayanna, Jerry Heil, Міша Романова та DJ Nana подарують дітям казку на Новий рік

Diana Gloster
Зірки українського шоу-бізнесу подарують казку діткам з пороком серця.

Топовий інфлюенсер та популярна співачка Diana Gloster присвятила трек благодійному проекту «Новорічне диво для малюків» фонду «Твоя опора». «Пісня «Сніг» – мій новорічний гімн про те, що найкращий подарунок у житті – це, коли близькі люди поруч. Мені здається, немає нічого дорожчого і нічого важливішого. Тоді все одно: де і як ти відзначаєш Новий Рік, які подарунки та який саме рік. Нехай ця пісня стане чарівною мантрою на здійснення всіх бажань, і, звичайно, на найдобріші справи для інших», – коментує Diana Gloster.

Diana Gloster

Разом з треком Diana Gloster випустила неймовірно атмосферне відео, присвячене масштабному збору коштів для дітей із вадами серця. Таку ініціативу погодилися підтримати: Tayanna, Jerry Heil, Міша Романова, DJ Nana, Анна Трінчер, Раміна Есхакзай, Таня Пренткович, Тимошенко Маша, Анна Сєдокова, Тетяна Терехова, Аліна Френдій, Таня Парфільєва, Аніта Соловей, а також мама та сестри Diana Gloster.

«Я знаю і розумію, як важливо відчувати сім'ю та магію для кожної дитини, і мені здається несправедливістю, що є діти, які абсолютно позбавлені можливості відчути ці емоції. Саме тому, я вирішила допомогти у зборі коштів на ліки для дітей, завдяки яким вони зможуть провести свій Новий рік в оточенні близьких», – поділилася співачка.

Diana Gloster

Нагадуємо, що пісня «Сніг» стала офіційним саундтреком українського фільму «Мій дідусь – Дід Мороз», прем'єра якого вже відбулася другого грудня у всіх кінотеатрах.

Фото: прес-служба

Дар’я Трегубова
Попередній матеріал

Дар’я Трегубова про шоу «Маска»: «Оля Полякова чула мій голос у караоке в неї на дні народження»

Маша Єфросініна
Наступний матеріал

Маша Єфросініна, Раміна Есхакзай, Марина Боржемська у соціальному проєкті #НеЗдається

Новини партнерів