Романтичний холостяк та співак Андрій Нєвін вперше розповів про донечку

Андрій Нєвін
Артист презентував новий трек «Кроками».

Андрій Нєвін ще зовсім нещодавно підкорював серця жінок своїм спокусливим треком «Пьяная любовь», що став особистою драмою у житті співака та поставив крапку у відносинах з коханою. Артист зізнається, що усі його пісні тим чи іншим чином стають реальними історіями та повністю змінюють його життя.

«Випустити настільки особистий та відвертий трек українською мовою для мене надзвичайно знаково», – ділиться артист.

«Я завжди співаю про кохання, тому що не уявляю свого життя без нього. А пісня «Кроками» – це про справжні зрілі почуття, що народжуються в розмовах, стають міцнішими під час «повітряних бурь» та продовжуються у дітях», – несподівано додає Нєвін.

Ключова фраза «раптом стали коханими, раптом стала вагітною», як і вся пісня в цілому, була написана українським хітмейкером Андрієм Осадчуком, який співпрацює з Ані Лорак, Loboda, Сергієм Лазарєвим, Наталею Могилевською, Artik&Asti та іншими зірками СНД.

«І як ви розумієте, записавши цю пісню, знову сталася магія – я став батьком, хрещеним батьком маленького янгола Єлізавети, новонародженої доньки автора пісні Андрія та його дружини Іри Осадчук», – коментує такий приголомшливий заголовок співак.

«Я знаю, що цей трек стане надто розшуканим, бо таких почуттів у людей не буває! Нехай така чиста історія цього твору надихає слухачів ставати батьками. Принаймні, хрещеними! – розчулено говорить Андрій Нєвін. – В мене вже є 9-річний син, та я глибоко переконаний, що кожен справжній чоловік просто не може не мріяти про рожеві щічки донечки! Нехай це буде мій перший крок. А дійсно, хтозна, як все це може обернутися згодом?»

Олег Кензов
Попередній матеріал

«Я взагалі не вживаю»: Олег Кензов прокоментував свій нетверезий вигляд на концерті

Максим Сикора
Наступний матеріал

Телеведущий Максим Сикора: «Новый год для нас – это семейный праздник с елкой, оливье и подарками»

Новини партнерів