Колишній чоловік морально вбивав: Аліна Гросу розповіла, як новий хлопець урятував її після розлуки

Аліна Гросу
Співачка зізналася, що розрив дався їй непросто. Втім, серед її друзів знайшлося чимало людей, які підтримали. Серед них був і новий бойфренд Аліни – актор Роман Полянський.

Під час нещодавньої премії Viva! Awards 2021 стало відомо, що Аліна Гросу та актор Роман Полянський – пара. Звісно, шанувальники здогадувалися про це вже давно. Втім, чекали, доки артистка сама про це скаже. Тепер коли це не секрет, ділиться подробицями особистого життя. Зокрема, деякі деталі розповіла Славі Дьоміну у програмі «29 питань для Аліни Гросу».

Ведучий спитав зірку, чим Роман відрізняється від її попереднього чоловіка. На що Гросу відповіла — коли Олександр Комков її морально «вбивав», Полянський підтримав.

Читайте також

Найкрасивіші пари на церемонії Viva! Awards 2021

Найкрасивіші пари на церемонії Viva! Awards 2021

Аліна Гросу вперше побачила світ зі своїм новим хлопцем

Аліна Гросу вперше побачила світ зі своїм новим хлопцем

Алина Гросу

«Рома насамперед друг. Я не говорю, що він швидка допомога і мене рятував. Але коли було погано після тривалих стосунків, як буває у дівчат, і почав їхати дах, він допоміг прийти до тями. Згадати, що я особистість, можу залишатися сама і це не важко. Робив усе, щоб зрозуміла — я прекрасна та потрібна», — сказала Аліна Гросу.

Читайте також

Крім того, артистка поділилася, як змінилася після початку нових відносин:

«Рома позитивно ставиться до того, що подобається мені. Ми з ним дуже схожі. Так сталося, що до зустрічі з ним я була абсолютно недомашня. Може, через непрості стосунки з чоловіком хотілося бувати десь, щоб не вдома. Атмосфера тиснула на голову. Рома, навпаки, був домашнім. І зараз я змінилася, почала любити посиденьки».

Алина Гросу и ее новый парень Роман Полянский

Фото: Вальдемар Горлушко

Співачка Кола
Попередній матеріал

Скандал на «Голосі країни 11»: підопічна Монатіка спровокувала хвилю критики в інтернеті

Тетяна Литвинова
Наступний матеріал

Тетяна Литвинова оголосила про розлучення з чоловіком: «Я не винна»

Новини партнерів