Я люблю його досі: Майлі Сайрус розкрила правду про причину розлучення з Ліамом Хемсвортом

Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт
Майлі Сайрус прокоментувала стосунки з колишнім чоловіком.

28-річна Майлі Сайрус та 30-річний Ліам Хемсворт почали зустрічатися, коли дівчині було лише 16. У грудні 2018-го пара повідомила про весілля, а менше ніж через рік зірки розлучилися. Ходили чутки, що причиною стала залежність Майлі від алкоголю та її невірність.

Майли Сайрус и Лиам Хемсворт на красной дорожке

Нещодавно дівчина з'явилася на шоу Говарда Стерна на радіо SiriusXM та розповіла про цей короткий шлюб. Співачка поділилася, що з часом стосунки ставали все більш заплутаними, між ними з Ліамом постійно відбувалися конфлікти. Майлі також зазначила, що алкоголь не був причиною їхнього розставання.

«Коли я приходжу додому, то хочу, щоб мені було на кого спертися, - сказала вона. — Я не отримую задоволення від драм чи бійок».

Сайрус також підтвердила, що її нова пісня WTF Do I Know? з нового альбому Plastic Hearts написано про колишнього чоловіка.

Читайте також

Майли Сайрус и Лиам Хемсворт обнимаются

Після розлучення серце Майлі залишається вільним, тоді як Ліам вже деякий час зустрічається з моделлю Габріеллою Брукс. Незважаючи на те, що після розриву минуло вже більше року, в інтерв'ю співачка поділилася, що все ще небайдужа до колишнього.

«Я дійсно дуже люблю його і завжди любитиму», — підсумувала зірка.

Майли Сайрус и Лиам Хемсворт на светском мероприятии

Майли Сайрус и Лиам Хемсворт

Майли Сайрус и Лиам Хемсворт

Фото: Getty Images

Попередній матеріал

Наступний матеріал

Новини партнерів