Екс-дружина Олега Кензова шокувала зізнанням про домашнє насильство

Олег Кензов та його колишня дружина Наталія Ярмоленко (DJ Madonna)
Колишня дружина співака Олега Кензова розповіла, що страждала від його побоїв.

У 2015 році весілля співака Олега Кензова та Наталії Ярмоленко, або DJ Madonna, викликало справжній фурор. Але після недовгого спільного життя пара заявила про розлучення, а зараз дружина Кензова вперше зізналася, що він її бив.

Олег Кензов и его бывшая жена Наталия Ярмоленко (DJ Madonna) делают селфи

Олег Кензов та його колишня дружина Наталія Ярмоленко (DJ Madonna)

«Чому я мовчала? Мені написали дівчата, які постраждали від нього, і сказали: «Наташе, всі повинні пізнати його справжнє обличчя. Ніхто, окрім тебе, не зможе», – пояснила DJ Madonna у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» та додала: «Це тварюка!».

За словами колишньої дружини Олега Кензова, перші дзвіночки з'явилися ще на початку стосунків, коли співак розбив її телефон через опубліковане фото. Причиною неконтрольованої поведінки у парі нерідко була ревнощі.

«Так, ревнощі, – підтвердила Наталія. - Він завжди казав, що не вірить, що я його кохаю. «Доведи, що ти мене любиш».

Олег Кензов и его бывшая жена Наталия Ярмоленко с сыном

Наталія зізналася, що одного разу він зламав її особисту пошту, щоб знайти докази невірності, а потім почалося насильство.

«Я сказала йому: «Будь ласка, можеш піти з квартири». І раптом зайшов мій старший син: «Мам, Господи, що ця наволоч від тебе хоче?». Олег почув і почав бити мого сина, – розповіла Наталія Ярмоленко. - Молодша дитина описалася і стала кричати. Загалом я не пам'ятаю, як відтягла Олега, і він пішов. Я витирала кров на підлозі».

Наталія із синами

Колишня дружина співака не хотіла розголошувати страшну історію.

«Це проблема домашнього насильства, по-перше, коли ти соромишся, – пояснила DJ Madonna. – По-друге, коли в тебе добрі діти, бо старший син сказав мені: «Мам, вибач його». Ми пробачили його, поговорили…».

Але, за словами Наталії Ярмоленко, домашнє насильство все одно тривало.

Якось він підключився до всіх моїх месенджерів, нічого не міг знайти. Я мовчала і вийшла надвір. Він вискочив, схопив мене за волосся, сів на лавочці і вдарив з усієї дурниці чолом. Казав: «Суко, ти чому мовчиш?». У нього не було жалю, – розповіла колишня дружина Олега Кензова. - «Ну що, отримала? Довиділялася? Так буде завжди!".

Читайте також

DJ Madonna

Фото: Інстаграм DJ Madonna, Інстаграм Олега Кензова

Соломія Вітвіцька
Попередній матеріал

Соломія Вітвіцька розповіла, чому в них з чоловіком досі немає дітей

Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт
Наступний матеріал

"Я люблю його досі": Майлі Сайрус розкрила правду про причину розлучення з Ліамом Хемсвортом

Новини партнерів