Скільки коштує зірка на весілля? 4 найпопулярніші артисти на українських весіллях

Вірка Сердючка
Скільки коштують весілля за участю українських зірок? Розповідає інсайдер – провідна Марія Мельник.

Нова ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник провела понад 300 весіль та знає все про це свято! Ексклюзивно для Viva.ua Марія розповіла про найбільш запрошених на особисті урочистості артистів, їх гонорари та «не банальні» райдери.

Мария Мельник

Молодятам завжди хочеться, щоб весілля було одне і назавжди. Або, як жартують деякі, хоч би знатно погуляти! А свято асоціюється, звичайно ж, і з піснями, і з танцями, і з тостами… Але без умілої організації процесу свято може вийти зім'ятим або навіть перетвориться на «випити-закусити». Тут на допомогу приходять ведучі весільних церемоній. Що сказати, вибір для нареченого, безумовно, величезний. Однак є негласний рейтинг ведучих (вони часто-густо – артисти), які закріпили за собою імідж надійних весільних «штурманів».

Верка Сердючка

  • Вєрка Сердючка – не для бідних

Говоримо «весілля» – маємо на увазі Вєрку Сердючку. Виступ Андрія Данилка в образі, з усіма супутніми – насолода не з дешевих. Організатори заходів надають різні цінники - від 30000-50000 $ і вище (уважно вважаємо кількість нулів у сумі гонорару). Багато залежить від сезону: якщо надумали гуляти взимку (в районі новорічних свят), сума може збільшуватися в два-три рази – інтерес до зірки дуже великий. «Дивних» вимог артист не висуває. Хіба що… Якщо йдеться про повноцінний виступ – у гримерці до приходу Вєрки має бути… 300 газет. Пояснення, втім, прозове: під час гуляння газети нещадно рвуться і обсипаються в натовп – публіка реагує з неймовірним захопленням. Таке собі паперове шоу по-народному. А з інших вимог – свіжа чиста вода і жодних особливих вишукувань. Якщо бутерброди, то винятково на чорному хлібі.

Дядя Жора

  • Дядя Жора: …і літр молока на додачу!

Гуморист Дядя Жора – один із найпопулярніших весільних ведучих. За словами самого шоумена, він забезпечує насамперед настрій. Своїм клієнтам готовий запропонувати максимум – від простого ведення програми з жартами до повноцінних виступів: вибір артистів у команді Дяді Жори великий: хочеш – пісні, хочеш – танці. Коли йдеться про умови, Дядя Жора стає серйозним. Розцінки на популярного ведучого дуже варіюються: проте не менше 3000 $ за ведення 5-годинного заходу. Зірка запевняє, що нічого надприродного від організаторів не просить, проте важливу увагу приділяє питанням проживання, харчування та транспорту: все має бути на рівні. Свій підхід Дядя Жора пояснює просто: люди, які створюють настрій іншим, мають бути у комфортних умовах. Але найважливіше: відповідальність організатора. Часом у райдері ведучий може прописати пункт – «надати літр молока п'ятирічної корови», проте робить такі речі не через примхливість, а таким чином перевіряючи, чи організатор читав складений артистами та їх командою документ.

Оля Цибульская

  • Оля Цибульська: будь-яка примха за ваші гроші

Найпопулярніша українська співачка та ведуча заходів Оля Цибульська – бажаний гість на весіллях. Організатори івентів запевняють, що відбою від охочих поділити своє свято з Олею просто немає. Незважаючи на те, що лише 45-хвилинний виступ Цибульської коштує 4000-5000 $. Намазати ікру на хліб зірка не вимагає, проте після народження сина Нестора у райдері Олі з'явилося кілька цікавих пунктів. Наприклад, якщо весілля проводиться не в Києві, то (зрозуміло, здійснюється доплата, розміщення в готелі класом не нижче 3***) максимум, який Оля готова бути поза домом – два дні. Нюанс може здатися дивним, проте ведуча пояснює: вона не хоче пропускати дорогоцінні моменти у житті дитини.

Читайте також

Слава Соломка

  • Слава Соломка: вранці – гроші, увечері – стільці

Один із найсимпатичніших і найприємніших весільних ведучих – Слава Соломка. За інформацією організаторів івентів, домовитись зі Славою можна за 1000-2000 $. І розкривають головний секрет популярності ведучого: з ним легко – якихось серйозних вимог слава не висуває. Однак забронювати ведучого можна виключно за передоплатою, яка наголошує на серйозності намірів замовника.

 

Читайте також

Фото: Instagram

Анастасія та Вікторія Петрик
Попередній матеріал

Дівчатка виросли: як зараз виглядають Анастасія та Вікторія Петрик?

Тала Калатай та Лаша Шихашвілі
Наступний матеріал

Тала Калатай народила третю дитину від нового чоловіка

Новини партнерів