Що подарувати на 8 Березня у 2024 році: 10 ідей подарунків

подарунки
8 Березня — це особливий день, коли ми хочемо висловити свою любов, вдячність і повагу до жінок у нашому житті. Ось добірка ідей для подарунків, які здивують і порадують.
  • Враження у подарунок від bodo

Враження у подарунок від bodo

Бажання подарувати не лише матеріальну річ, але й незабутній захват на Міжнародний жіночий день втілилося в унікальній пропозиції від bodo. Подарунок на 8 Березня від bodo — це чудовий шанс внести в життя близької жінки яскраві барви та враження, що назавжди залишаться в її серці.

Багатоманітний асортимент bodo із понад 2000 послуг дозволяє кожному знайти щось особливе для себе. Тут зібрані майстеркласи у різних мистецьких жанрах, екстремальні пригоди, такі як стрибки з парашутом або підводне плавання, релакс-процедури та маса інших пропозицій. Це не просто подарунок — це можливість відкрити новий світ, наповнений позитивними емоціями та враженнями.

Подарунок від bodo перетворить звичайний день у незабутню подію, сповнену радісних моментів та емоційного збагачення. Придбати цей презент можна на офіційному сайті bodo.ua — на вас чекає величезний вибір вражень, з яких ви зможете вибрати саме те, що зацікавить отримувачку найбільше.

Даруючи враження від bodo, ви надаєте своїм близьким не лише можливість отримати новий досвід, але й спільно провести час, насолоджуючись незабутніми моментами разом. Це дарунок, який набуває особливого значення для тих, хто цінує пригоди та прагне пережити безліч шалених і незабутніх митей.

Пропонуємо декілька найпопулярніших ідей подарунків-вражень до жіночого свята:

  1. Аромамасаж: дівчина розслабиться під чуттєві дотики та ароматні композиції професійних майстрів.
  2. Майстерклас гончарства для двох: ви відкриєте в собі творчі здібності та виготовите разом із партнером унікальні вироби з глини.
  3. Створення картини з епоксидної смоли: творча особистість напише власний мистецький шедевр за допомогою епоксидної смоли та різноманітних пігментів.

Ці враження ідеально підходять до 8 Березня, адже вони забезпечують особливу атмосферу позитиву та радості. Подаруйте рідній людині, подрузі чи дівчині не просто річ, але й неповторний досвід, що назавжди збережеться в її пам'яті.

  • Вишуканий букет від квіткової мережі «Чайна роза»

Вишуканий букет від квіткової мережі «Чайна роза»

Посмішка коханої людини — найпрекрасніша мить і насолода для очей. А подарувати її надзвичайно легко, для цього достатнім є букет квітів. Вибір такого подарунка дуже багато розповість про вас: про ваше щире ставлення і чуттєвість, вміння виражати почуття і бути уважними.

Даруйте непідробні емоції! Замовляйте квіти у мережі квіткових крамниць «Чайна роза» для ваших близьких людей з нагоди свята і просто за покликом серця.

  • Лімітований спортивний дроп від Sister’s Aroma

Лімітований спортивний дроп від Sister’s Aroma

No pressure. Just enjoy! З такою філософією український бренд Sister’s Aroma запустив спортивну лінійку Sister’s Sport, куди увійшов стильний одяг та спортивне спорядження.

Про комплект із лімітованого дропу мріє кожна жінка, адже він створений на всі випадки життя! Сет ідеально підійде для занять спортом, а якщо його додатково стилізувати – це вже ідеальний лук для побачення чи посиденьок з подружками в затишній кав’ярні.

Безшовні шорти та топ в рубчик можна придбати в трьох кольорах – графіт, фіолетовий та блакитний. А ще не забудьте додати до замовлення бра, яке не сковує рухів та не перетискає жодної ділянки тіла.

Чудовим доповненням до подарунку для тих, хто обожнює спорт, стане спорядження для тренувань. Стильні килимки для йоги, резинки для фітнесу, гантелі, обтяжувачі і навіть корисний смаколик – все це можна замовити на сайті, а також купити в шоурумах Sister’s Aroma.

  • Квитки на концерт від Karabas 

вар’єте-шоу «Рояль»

Видовищне вар’єте-шоу «Рояль» повертається! Шоу складається з вражаючих музичних та відвертих перформансів. Оригінальне аранжування, яскраві костюми, жива музика та звабливі танцівниці — ось на цьому моменті вже можна купувати квитки.

На один вечір організатори шоу запрошують глядачів на побачення з Парижем. Комфортна атмосфера, напівтемрява, зручне крісло, келих ароматного вина та звабливе шоу у найкращих традиціях жанру вар’єте. Тут ви не побачите вульгарних постановок. Легкий еротизм перформансу та витончена сексуальність не залишать байдужим нікого. Тільки для дорослих!

  • Б’юті-комбо від Mary Kay

Біоцелюлозна ліфтинг-маска Mary Kay TimeWise Repair® та живильна сироватка С+E Mary Kay TimeWise®

Біоцелюлозна ліфтинг-маска TimeWise Repair® від Mary Kay миттєво робить обличчя свіжим, сяйним та здоровим. Вже після першого використання обличчя має яскравіший вигляд, а шкіра залишається зволоженою протягом 24 годин. За чотири тижні можна побачити справжній видимий результат: зморшки та мімічні лінії стають менш вираженими, що доведено клінічними дослідженнями.

Доповніть догляд Живильною сироваткою С+E TimeWise® від Mary Kay, яка завдяки симбіозу антиоксидантів захистить шкіру від згубного впливу навколишнього середовища.

Не секрет, що вітаміни С та Е ефективні для догляду за шкірою. Однак поєднуючись, вони стають ще ефективнішими, підсилюючи дію одне одного! Такий вітамінний коктейль захищає від передчасного старіння шкіри, бореться з дією вільних радикалів та робить шкіру здоровою, пружною та сяючою. Чудовий подарунок для жінки, яка відповідально ставиться до своєї б’юті-рутини.

  • Ігристий подарунок до свята 8 Березня

Latinium Rose — німецьке ігристе вино, що має ніжний рожевий колір та збалансований смак. Додай фарб у ваше життя! Твій Latinium — твої правила!

  • Індивідуальні прикраси

Прикраси завжди будуть у тренді. Розгляньте можливість придбання чи замовлення індивідуальної прикраси, яка відповідає стилю і смаку вашої близької людини. Це може бути кулон з ініціалами, браслет із камінням чи вишукані сережки. 

Прикраси популярних українських виробників — Minimal, Guzema Jewelry, Gunia, Ears & Fingers jewelry, Logvinenko Jewelry та інших — гарантовано стануть цінним подарунком до свята.

  • Засоби для красивого волосся

Доглядові засоби для волосся — завжди актуальний і приємний подарунок для жінки. Сучасні бренди пропонують безліч варіантів, однак радимо звернути увагу саме на професійні лінійки. Наприклад, один із найпопулярніших американських брендів Olaplex. До свята 8 Березня доречним стане набір мініатюр Olaplex Discovery Kit із засобами очищення, зволоження, захисту та укладання волосся. 

Крім того, можна обрати для подарунка стильну щітку-гребінець для розчісування, яка стане невід'ємною частиною ранкової рутини. Спеціальна конструкція сучасних гребінців дозволяє розчісувати волосся без пошкоджень.

Нехай ваш подарунок допоможе створити ідеальний образ та підкреслить природну красу близької людини у цей особливий день.

  • Ароматний подарунок

Аромати наповнюють наше життя! Парфуми від улюбленого бренду, ароматичні свічки чи набір для ванни з ефірними оліями можуть стати приємним і певною мірою навіть терапевничним подарунком, адже разом із ароматом принесе внутрішню рівновагу і баланс.

Для прикладу на фото — півник-свічка Gunia з цитрусовим ароматом і нотами зеленого листя, а також знаменитий парфум Ex Nihilo.

  • Книги та журнали

Якщо ваша мама, сестра, подруга чи кохана любить читати, оберіть для неї цікаву книгу або передплату на улюблений журнал. Це стане приємним сюрпризом для тих, хто цінує читання як спосіб релаксації та саморозвитку.

Серед видань, які стали бестселерами в Україні в 2022 та 2023 роках: Макс Кідрук «Нові Темні Віки. Колонія», Євгенія Кузнєцова «Спитайте Мієчку», Ірена Карпа «Тільки нікому про це не кажи», Василь Стус «Вибрані твори», Григорій Сковорода «Байки», Юлія Ярмоленко «Малечі про інтимні речі» та інші.

Читайте також

ТОП-7 подарунків до Дня матері, які можна замовити онлайн прямо зараз

ТОП-7 подарунків до Дня матері, які можна замовити онлайн прямо зараз

З любов’ю: ідеї подарунків на День закоханих від Viva!

З любов’ю: ідеї подарунків на День закоханих від Viva!

Фото: Depositphotos.com, пресслужба, соцмережі

Леся Нікітюк
Попередній матеріал

Що робити, аби не поїхав дах? Поради від Лесі Нікітюк

Олександра Павленко
Наступний матеріал

Трансформація життя через організм: як допомогти собі?

Новини партнерів