Топ-7 новорічних фільмів на думку Нікіти Добриніна

Нікіта Добринін
Ведучий шоу «Ближче до зірок» на каналі ТЕТ й інфлюенсер Нікіта Добринін приєднався до дубляжу анімаційної пригоди «Переліт» від Illumination – творців таких хітів, як «Посіпаки», «Нікчемний Я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин».

Нікіта Добринін перевтілився у харизматичного та яскравого йога-гуру Ґуґу: «Здублювати роль було моєю давньою мрією, тож коли отримав пропозицію приєднатися до дубляжного касту, неймовірно зрадів! Для мене ця історія про захопливу першу подорож родини, де є певні вагання, проте разом з тим передчуття чогось яскравого та нового».

Нікіта Добринін

«"Переліт" — це про вихід за межі звичного, коли боїшся світу, бо ще не все бачив і не до всього готовий, але знаходиш ту рушійну силу, яка спонукає відійти від комфорту й зручності на зустріч пригодам. Я так само дуже люблю подорожі, але й розумію качко-тата, який хвилюється за родину, тому спочатку намагається відмовити дружину та дітей від далекої мандрівки. Проте врешті-решт знаходить в собі сміливість вийти за рамки», — коментує Нікіта.

Напередодні прем’єри, яка відбудеться 21 грудня, ми поспілкувалися з Нікітою Добриніним про найкращі новорічні та різдвяні фільми. Ведучий склав свій топ стрічок, які полюбляє переглядати у святковий період.

Новорічні та різдвяні фільми про любов і не тільки: топ-7 стрічок від Нікіти Добриніна

  1. «Реальна любов»
  2. «Сімʼянин»
  3. «Хто в домі тато 2»
  4. «Хлопець на свята»
  5. «Дуже погані матусі 2»
  6. «Любіть Куперів»
  7. «Новорічний корпоратив»

Читайте також

Топ-10 найкращих комедій останніх років

Топ-10 найкращих комедій останніх років

Топ-5 фільмів для романтичних побачень

Топ-5 фільмів для романтичних побачень

Новий рік
Попередній матеріал

Що подарувати близьким на новорічні свята: топ-варіанти на 2024 рік

різдвяна колекція ароматів для дому та свічок
Наступний матеріал

Апероль, лате і заварний крем: різдвяна колекція ароматів для дому та свічок від українського бренду

Новини партнерів