Віра Кекелія рекомендує: топ-5 улюблених фільмів про кохання

Віра Кекелія
Відома українська співачка та ведуча ЖВЛ на 1+1 Україна Віра Кекелія поділилася своїми улюбленими романтичними фільмами.

«Українці вже півтора року живуть в постійному стресі. Тому перегляд фільмів – один із способів на короткий час переключитися від тривожних новин та дати перепочити своїй нервовій системі. Я порекомендую свій топ-5 фільмів про кохання. Вони дуже лайтові, для розслаблення, без якихось важких змістовних навантажень», – говорить Віра.

  1. «Плаксій» (1990 рік). Люблю цей фільм, бо там круті пісні і молодий Джонні Депп. Це типова історія кохання поганого хлопчика до пай-дівчинки з багатої родини, що розгортається декораціях Америки 50-х років. До речі, на роль Плаксія розглядались Том Круз, Роберт Дауні-молодший та Джим Керрі.
  2. «Красуня» (1990 рік). Ще один фільм у моїй добірці з 90-х. Одна з найпопулярніших казкових історій кохання в світовому кінематографі. Я читала, що був перший варіант сценарію, і там не було хепі-енду в кінці. Після «Красуні» молода Джулія Робертс прокинулася відомою на весь світ. А кінопара Джулія Робертс та Річард Гір стали однією з найулюбленіших у глядачів. До речі, кінобоси не хотіли їх відпускати і зняли обох ще у фільмі «Наречена-втікачка».
  3. «Відпочинок за обміном» (2006 рік). Дуже легка і розслаблююча картина, в якій блискавично зіграли Джуд Лоу, Камерон Діаз, Кейт Вінслет та Джек Блек. Вона про те, що варто іноді ризикувати, не боятися змінювати своє звичне життя, подорожувати, бо десь там далеко на тебе може чекати справжнє кохання.
  4. «Як позбутися хлопця за 10 днів» (2003 рік). Були такі часи, коли красунчик Меттью Макконахі знімався у легких романтичних комедіях. І це саме така. Пару йому на екрані склала королева ромкомів Кейт Хадсон. Про що фільм, видно з назви, але… фінал вас здивує!
  5. «Секс і місто» (серіал 1998-2004 років). Обожнюю саме серіал, бо там круті образи чотирьох подруг і життєві ситуації, які переживає кожен з нас. До речі, цього року йому виповнюється 25 років!

Читайте також

Топ-5 фільмів для романтичних побачень

Топ-5 фільмів для романтичних побачень

ТОП-5 найкращих трилерів, які варто подивитись

ТОП-5 найкращих трилерів, які варто подивитись

антистресові лайфхаки
Попередній матеріал

Дружина міністра оборони розповіла про свої антистресові лайфхаки: «Завжди раджу це всім»

як вибрати шкільний наплічник
Наступний матеріал

10 ознак якісного рюкзака: як вибрати шкільний наплічник

Новини партнерів