Топ-5 фільмів для романтичних побачень

Топ-5 фільмів для романтичних побачень
Красиві, пристрасні, романтичні кіноісторії, ідеально створені для побачень.

Пропонуємо список красивих стрічок, що немов створені для романтичних зустрічей.

Найкращі фільми для перегляду вдвох

побачення

  • Моє прекрасне нещастя/ Beautiful Disaster, 2023

Романтика, лавсторі

Еббі вступила до коледжу, щоб забути своє минуле. І в перший же вечір майже випадково вона зустріла Тревіса, ловеласа і найпопулярнішого хлопця в коледжі. Вона дуже не хоче бути «дівчиною на один вечір», тому дає Тревісу відсіч. Але й Тревіс не такий простий: він пропонує дівчині скласти парі, результат якого ніхто не очікував. Що за парі? І що приховує Еббі? Чому Тревіс не вірить у кохання? В фільмі так багато цікавих питань, а герої так весело і дотепно їх вирішують, що наприкінці в кохання повірять навіть скептики.

Фільм від творців франшизи «Після», у головних ролях – молоді, але вже медійні актори Ділан Спроус і Вірджинія Гарднер. «Моє прекрасне нещастя» – чудовий вибір для побачень. Головне, що стрічка надихаюча, тут багато гумору і жартів. І цікавою він буде не тільки дівчатам, але й молодим чоловікам.

  • Після/ After, 2019

Мелодрама, романтика

Вони дуже різні, щоб бути разом, але Тесса і Хардін закохуються так, що не можуть жити одне без одного. Вона його весь час пробачає, бо дуже любить, і впевнена, що її кохання все подолає. Він ніяк не може впоратися зі своїми демонами і занадто пізно розуміє, що втрачає Тесс. Але залишившись один, Хардін розуміє, що втратив все. Отак вони й живуть: неймовірне кохання – біла смуга, а потім – страшенна свара, і чорна…

Франшиза «Після» – дуже красива, емоційна і чуттєва. Цей фільм варто подивитися на одному з побачень. Окрім цього, можна поміркувати і зробити висновки: які помилки робить вона? І що не так з ним?

До речі, в 2023 році творці франшизи обіцяють п’ятий фільм «Після: Назавжди» – остання глава про стосунки Тесси і Хардіна. Цікаво: як завершиться ця лавсторі? Чи залишаться вони разом?

  • 50 відтінків сірого/ Fifty Shades of Grey, 2015

Романтика, еротична драма

Красива історія кохання між студенткою Анастейшею та ексцентричним мільярдером Крістіаном Греєм. Вона приходить до нього, щою взяти інтерв’ю – і залишається поруч на декілька років. Вони закохуються до нестями, але Ану лякають сексуальні звички коханого – він прихильник БДСМ. Чи залишаться вони разом?

До речі, історію стосунків героїв можна дізнатися, подивившись два інших фільми франшизи «На п’ятдесят відтінків темніше» і «П’ятдесят відтінків свободи». І хоча актори Дакота Джонсон та Джеймі Дорнан не були новачками в кіно, завдяки «Відтінкам» вони стали ще більш популярними.

  • Сутінки/ Twilight, 2008

Фантастика, трилер, лавсторі

Пристрасна і романтична історія кохання між дівчиною та вампіром декілька років тому була дуже популярною. Цей фільм варто подивитися заради ніжних і зворушливих стосунків між героями.

Белла Свон переїжджає до свого батька, і в новій школі її увагу привертає красень-одинак Едвард Каллен. Але хлопець дивно поводиться – після уроків зникає, наче не хоче з Беллою спілкуватися. Коли Едвард рятує дівчину від аварії, вони зближуються – точніше, закохуються одне в одного. Але любов з вампіром – палка, та дуже небезпечна річ!

«Сутінкова сага» була однією з найпопулярніших кінофраншиз, та й зараз фільм має багато прихильників. Ця стрічка – дуже мила й лірична, Едвард виступає справжнім джентльменом, готовий на все заради своєї Белли. Рекомендуємо романтикам!

  • До тебе чи до мене / Your Place or Mine, 2023

Романтична комедія

Деббі і Пітер – давні друзі, але в кожного з них своє життя. Несподівано Деббі випадає шанс поїхати у Нью-Йорк на курси, але їй нема з ким залишити свого сина-тинейджера. І старий друг Пітер не залишається осторонь – він погоджується приглянути за Джеком, поки його мати буде вивчати бухгалтерію на курсах. У Деббі і Пітера колись в юності були амури, але він вважає, що подруга – занадто проста для нього, такого модного красеня з Нью-Йорка. Що ж – побачимо, чим завершиться така дружня допомога.

Дуже симпатичний новий фільм, легкий і приємний, який точно зайде більш старшій авдиторії – людям, які знають, як непросто в сучасному світі знайти собі пару. У головних ролях – Різ Візерспун та Ештон Кутчер.

Читайте також

Про кохання та пристрасті: 5 найяскравіших фільмів 2023 року

Про кохання та пристрасті: 5 найяскравіших фільмів 2023 року

Легко, елегантно, зі смаком: ТОП-7 фільмів про пригоди та авантюристів

Легко, елегантно, зі смаком: ТОП-7 фільмів про пригоди та авантюристів

Michelle Andrade
Попередній матеріал

8 способів боротьби зі стресом від Michelle Andrade: щоденні звички, які тримають в тонусі

Пасха
Наступний матеріал

Олена Фроляк назвала свої ТОП-3 ідеї для великоднього столу: «Без цих страв не буде свята»

Новини партнерів