Топ-5 подарунків на Новий рік. Підбірка ідей для казкового настрою

Топ-5 подарунків на Новий рік
З наближенням свят кожен з нас роздумує над тим, що подарувати рідним і друзям. Адже у непрості часи усі ми особливо потребуємо позитивних емоцій, а вдалий подарунок — це стовідстотково піднесений настрій.

Завдання не з легких, але ми допоможемо вам у цій відповідальній справі. Важливо не лише придумати ідею подарунка, а й вгадати смаки людини. Якщо у вас досі не виникло жодних ідей, то ми підготували власний топ універсальних подарунків на свята.

Ідеї подарунків на Новий рік

  • Аромат для дому

Запахи найстійкіше тримаються у пам’яті людей, саме тому у світі величезним попитом користуються подарунки, пов’язані з ароматами. Цього року перед святами радимо звернути увагу на український бренд Inro та його парфумовані аромадифузори. Вони створять неповторну атмосферу в домівці, наповнять її нотами ванілі, троянди, карамелі, кокосу або кориці. Будь-що на ваш смак!

  • Прикраси як витвір мистецтва

Кажуть, що є три речі, які завжди потрібні жінкам і зайвими не бувають, — туфлі, сумочки і прикраси. Погоджуємось з цим лише частково і можемо з упевненістю сказати, що ювелірні прикраси є саме тим мастхевом, що ніколи не втрачає цінності та актуальності.

Будь-кого здатен підкорити подарунок від відомого бренду ювелірних прикрас BUUNT, представленого на ринках України, Європейського Союзу, Японії і Туреччини. Виробництва компанії зосереджені у Великій Британії, Ізраїлі, Італії та Україні. Лімітовані серії виробів ручної роботи, витончений дизайн, велич унікальної японської техніки Мокуме-Гане, цінність якої підкреслена дорогоцінним камінням у доповненні з гарячою емаллю, є складовими ідеології бренду BUUNT.

Технологія Мокуме-Гане — це спосіб об'єднати різні за кольором дорогоцінні метали і досягти неповторного в кожному наступному виробі візерунка натуральної деревини. Як немає у світі двох дерев з ідентичним малюнком зрізу, так неможливо створити два ідентичні вироби у техніці Мокуме-Гане. Тож по суті BUUNT перетворив ювелірні прикраси на предмети мистецтва.

Вибираючи ювелірний виріб від BUUNT, ви отримуєте єдиний на всій планеті унікальний екземпляр, який є результатом поєднання технології, майстерності, краси природи та акту чистої творчості.

До речі, в колекціях бренду є розкішні подарунки як для жінок, так і чоловіків. Наприклад, нова лінійка портмоне зі шкіри алігатора, прикрашених діамантами. Це люксовий сегмент, який стоїть в одному ряду з брендом Hermes. Особливий подарунок на довгі роки!

Елітна бритва від бренду BUUNT стане прекрасним подарунком для чоловіка, якому небайдужі його імідж і статус.

  • Ігристий настрій

Ви обожнюєте святкування Нового року у гарній компанії, коли на столі вишукані страви, м’які сири, морепродукти та смачні салати? Італійський брют — це ідеальне рішення для новорічного подарунка. Ігриста новинка від бренду Fiorelli — Brut, сухе ігристе вино з регіону П'ємонт, яке розкривається яскравими відтінками цитруса, зеленого яблука та білих квітів з ніжними фруктовими нотами. Цей напій вирізняється освіжаючим смаком з відтінками аґрусу та айви.

Завжди пам’ятайте: подарувати брют — це одне з правил гарного смаку.

Популярний бренд італійських вин Fiorelli належить заводу Тоsо, напої якого визнані в цілому світі. Секрет успіху цих вин — в якості. Під час їх виготовлення, на заводі суворо дотримуються італійських стандартів виноробства.

  • Б’юті-бокс

Додати фарб у життя жінки — це завжди чудова ідея. Зберіть для неї якісну косметичку: кілька помад (від нюдової до яскравої), палетку тіней, набір пензлів для макіяжу, хайлайтер, консилер, рум'яна, основу під макіяж, тональний крем, пудру, туш, набір олівців. Такий подарунок зачарує кожну красуню! 

Також рекомендуємо додати до вашого ексклюзивного б'юті-боксу жіночі парфуми. Дослухайтеся до своїх відчуттів, щоб зрозуміти, з яким ароматом у вас асоціюється людина. Далі прямуйте до парфумерного магазину і шукайте вашу асоціацію. Ви не помилитеся!

  • Нові гаджети

Складно знайти галузь, яка розвивається стрімкіше, ніж технології. Щороку компанії представляють споживачам нові гаджети, які здатні полегшити їхнє життя, зробити його ще цікавішим і комфортнішим.

Бездротові навушники, бездротовий фен для волосся, потужний power bank, портативні колонки, смарт-аксесуари — складно перерахувати всі техноновинки сучасного світу. Вочевидь серед гаджетів ви знайдете багато варіантів того, що можна подарувати своїм рідним і друзям.

  • Подарунковий сертифікат на одяг або річ «зі змістом»

Попереду — зимові свята, і цьогоріч, як ніколи раніше, їх варто наповнювати теплом. Якщо ви не впевнені у розмірі або тому, що вгадаєте з моделлю, сертифікат на одяг стане чудовим подарунком. А якщо ви точно знаєте, що саме підійде людині, яку ви прагнете порадувати, тоді вперед — асортимент сучасних модних брендів вражає різноманіттям.

Одним із теплих подарунків для близьких може стати футболка або лонгслів із принтом з певним змістом. Наприклад, нещодавно українські благодійники створили лінійку одягу з малюнками дітей, які втратили батьків під час війни. У колаборації з Customprint благодійний фонд «Діти героїв» запустили кампанію з продажу одягу з малюнками дітей, щоб підтримати їхню реабілітацію. Замовити такий мерч на подарунок близьким — це легкий спосіб допомогти дітям і відчути тепло всередині від власного доброго вчинку.

Фото: Depositphotos, пресслужба

Локації у кліпах світових зірок очима «Першого коду»
Попередній матеріал

Київські локації у кліпах світових зірок очима «Першого коду»

Педан
Наступний матеріал

Думка Олександра Педана про найоплачуваніші професії післявоєнного майбутнього

Новини партнерів