Ірина Іщенко: «Якщо людина не має грошей, а вона вчить, як заробляти, уникайте такого вчителя»

Ірина Іщенко
Нова героїня проекту Connecting Women - ЕVA/Ірина Іщенко, психолог-атмолог, яка прийшла до духовних практик та самопізнання на основі свого життєвого досвіду.

У новому інтерв'ю на Youtube-каналі спільноти Connecting Women (рекомендуємо підписатися на нього , щоб не пропустити випуски з найцікавішими та найглибшими жінками країни) разом з Інною Катющенко нам вдалося поговорити про такі важливі питання, як доля, жіночий та чоловічий початок, любов і дружба у шлюбі та стосунках, можливість самореалізації та прагнення до щоденного самопізнання.

Читайте також

Олена Борисова: "Я приклад не кар'єристки, а щасливої жінки". Інтерв'ю для Connecting Women

Олена Борисова: "Я приклад не кар'єристки, а щасливої жінки". Інтерв'ю для Connecting Women

Ярослава Гресь — про шлюб з Андрієм Федорівим та виховання 4 дітей: інтерв'ю Connecting Women

Ярослава Гресь — про шлюб з Андрієм Федорівим та виховання 4 дітей: інтерв'ю Connecting Women

Ірина на власному досвіді прожила всі духовні істини, якими керується. Авторка «Вищої школи психології» та методу «Деконструкція матриці долі» з відкритим серцем ділиться тим, що відчуває та чим мислить.

Її інтерв'ю у проекті Connecting Women схоже на руку допомоги та підтримку для кожної жінки. Від пошуку внутрішнього щастя до чуйного розуміння взаємин зі своїм партнером.

15 цитат ЕVA/Ірини Іщенко з інтерв'ю Connecting Women

  1. Якщо в твоєму домі починає текти дах, ти лагодиш свій дах. Тоді чому ти кидаєш свою сім'ю, коли в ній починає текти дах?
  2. У моєї душі вічність, але цієї вічності немає в мене.
  3. Кому мені вірити — своєму серцю чи освіченим і знаючим?
  4. Ми можемо привести людину тільки туди, куди прийшли самі. Якщо людина не має грошей, а вона вчить, як їх заробляти, — треба уникати такого вчителя.
  5. У мене близько 17 000 клієнтських робіт і жодна людина не прийшла і не сказала, що хотіла б попрацювати зі своєю мудрістю чи відповідальністю. Усі хочуть грошей, щастя, стосунків, а потім — приходять до мудрості. Атмологія приводить тебе до себе та до чесності із собою.
  6. Якщо ти не віриш у себе, ти не віриш у бога всередині. Тоді ти — це хто? Віра в себе дає опору та розуміння, що у твого бога немає інших рук, крім тебе.
  7. В атмології є 5 базових якостей особистості: гідність, любов, справедливість, безоцінність та гумор. Всі вони можливі лише якщо навчитися будувати особисті кордони і бути готовим до змін структури особистості.
  8. У нас спільнота нещасних жінок. Ми весь час чекаємо, що щастя залежить від когось чи чогось зовнішнього. Хоча давно всім відомо, що це не так.
  9. Без зв'язку зі своїм «я» ти свого призначення не знайдеш.
  10. Як би ти не була зараз незадоволена, зла, але це твоя гра і твоє життя. А відповідно, це найкраще з того, що ти могла зараз собі дозволити. Дякуємо собі за це.
  11. Відносини — це банк, в який ми повинні вкладати через не можу, не хочу через втомилися. Для мене сьогодні кохання — це дбайливість.
  12. Ми переплутали, що таке справжня мужність та справжня жіночність. Її сила — у м'якості, а його — у повазі та дбайливості до жіночого.
  13. Кохання — це єдина сила, яка може змусити нас рухатися один до одного. Якщо вона здатна в'янути, висихати в обох або тільки в одному серці, чи вона тоді була взагалі?
  14. Кохання — це не почуття, кохання — це сила. І я вірю, що колись наші фізики, які вимірюють час та простір, зможуть виміряти і це. Для мене це щось живе, що здатне склеювати все.
  15. Коли ми розберемо, що таке дружба, ми перейдемо до категорії справжніх відносин. Якщо твій партнер тобі справжній друг, який вірить у тебе навіть більше, ніж у себе, він ніколи не зрадить і завжди буде з тобою. Із цього народжується все. Любов нам дається, щоб ми зійшлися, далі — будуйте самі.

Ірина Іщенко та Інна Катющенко

ЕVA/Ірина Іщенко та Інна Катющенко
</ >

Психолог-атмолог Ірина Іщенко

Connecting Women — проект про жінок та для жінок, автором якого стала Інна Катющенко, власниця медіабрендів Viva!, «Єдина», «Твоє маля», 4mama.ua, beauty.ua, засновниця національної Премії «Жінка України».

Читайте також

Наталія Холоденко: «Усі чоловіки гарні, поки ти їх дресируєш»

Наталія Холоденко: «Усі чоловіки гарні, поки ти їх дресируєш»

Три визначення поняття «щастя»: цитати Алли Клименко з інтерв'ю для Connecting Women

Три визначення поняття «щастя»: цитати Алли Клименко з інтерв'ю для Connecting Women

Ірина Іщенко
Попередній матеріал

Ірина Іщенко: «Якщо людина не має грошей, а вона вчить, як заробляти, уникайте такого вчителя»

Наступний матеріал

Новини партнерів