Правила життя, якими живе переможець. 10 цитат чемпіонки Паралімпійських ігор Олени Акопян

Олена Акопян
Спілкування із сильними людьми завжди наповнює та мотивує. Впевнені, ви відчуєте його після цього інтерв'ю.

Сьогодні у гостях у видавниці Viva! Інни Катющенко у проекті Connecting Women — Олена Акоп'ян. Чемпіонка Паралімпійських ігор, володарка 15 паралімпійських медалей, рекордсменка світу та Європи. Тренер, журналістка та мама двох дітей.

В інтерв'ю Олена поділилася своєю непростою історією, повною випробувань. Але в той же час її шлях — це руйнування стереотипів, пошук внутрішньої сили та духовності.

Підписуйтесь на Youtube-канал Connecting Women, щоб не пропустити нові випуски із найяскравішими жінками України.

10 цитат Олени Акопян з інтерв'ю Connecting Women

  1. Мої діти пишаються тим, що мають маму знамениту. Навіть коли до Єгора підійшов хтось і почав сміятися з мене, він спокійно і з гідністю відповів: «Зате моя мама знаменита, а твоя?»
  2. Бог мітить найкращих і все. Я із цією фразою живу.
  3. Мені подобається дивувати. Мені подобається дивитися на реакцію людей, які бачать мене як людину з інвалідністю, а потім розуміють, що я не просто людина з інвалідністю, а я — леді, я працюю, у мене є діти і є все, щоб жити красиво та бути впевненою у собі.
  4. Після травми я зрозуміла, що треба реалізовувати себе, і що я чогось стою. Я не впевнена, що якби я ходила, то чогось досягла.
  5. Важливо мати ключове слово, важливо його підібрати, коли людина чує. Слово, яке включає, змінює внутрішній стан та ситуацію в цілому.
  6. Я лікую людей собою. Ось я була така в твоєму погляді раніше, а тепер така в результаті. І дивись на мене тепер інакше.
  7. Нам ніхто нічого не винен. Ми самі ковалі свого щастя. Як ми себе піднесемо, як збираємося жити, як розвиватимемося — все залежить від нас.
  8. Дякую тим, хто дивиться на нас по-іншому і приймає нас по-іншому. Поки мене не впізнали на роботі, то сприймали як "бідний інвалід".
  9. Жінка в будь-якому стані, у будь-який час має бути красивою. Цим жінка (неважливо, на колясці вона чи ні) подає себе, вона має бути привабливою, показати своїй дитині приклад, яка жінка має бути.
  10. Моя філософія щастя: насолоджуватися тим, що є; перевернути негатив у позитив. У всьому можна знайти позитивні сторони. Не обов'язково сидіти страждати та мучитися.

Читайте також

Олександр Палієнко: 15 цитат про чоловіків та жінок, які змінюють життя

Олександр Палієнко: 15 цитат про чоловіків та жінок, які змінюють життя

«Жінки самі поставили на собі хрест»: топ-15 гострих цитат Олі Полякової з нового інтерв'ю

«Жінки самі поставили на собі хрест»: топ-15 гострих цитат Олі Полякової з нового інтерв'ю

Connecting Women — проект про жінок та для жінок, автором якого стала Інна Катющенко, власниця медіабрендів Viva!, «Єдина», «Твоє маля», 4mama.ua, beauty.ua, засновниця національної Премії «Жінка України».

Олена Акопян
Попередній матеріал

Правила життя, якими живе переможець. 10 цитат чемпіонки Паралімпійських ігор Олени Акопян

Емілі у Парижі
Наступний матеріал

Переглянути за вечір: 5 міні-серіалів від Netflix на будь-який смак

Новини партнерів