От Лолиты до Лоры Палмер: Христина Соловий презентует новый клип Fortepiano

Новый клип Христини Соловий Fortepiano
Певица Христина Соловий представила новый клип на авторскую песню Fortepiano. В течение последних двух лет вместе с продюсером Святославом Вакарчуком и саунд-продюсером Милошем Еличем искала необходимый саунд для композиции и теперь уверяет, что такой Соловий мы еще не слышали!

#@#

Идея нового клипа Христины Соловий навеяна эстетикой фильмов Вонга Карвая. Также среди образов в клипе можно угадать Лолиту Владимира Набокова, о которой певица писала дипломную работу по специальности «литературное творчество». Кроме того, в клипе чувствуется гротескный реализм культового сериала Дэвида Линча «Твин Пикс». Все эти элементы показывают магию эмоций и раскрывают артистку с другой стороны.

Производство клипа Христина Соловий доверила команде Radioaktive Film. Режиссером стала Анна Бурячкова. Именно она предложила певице идею, в которой артистка ни секунды не сомневалась.

Новый лип Христини Соловий Fortepiano

 «Для мене завжди найважливішими у творчості були щирість і чесність зі собою та людьми, які слухають мою музику. Я ніколи не говорила про особисте і вважаю, що воно й надалі має залишатись тільки моїм. Найкращим способом вираження особистого стала творчість, відколи я почала писати пісні.

Новый лип Христини Соловий Fortepiano

Історія, що зображена у кліпі, є частиною моєї біографії. У ній я справжня і дуже різна. Від маленької дівчинки, яка пізнає світ через музику, підростає, експериментує зі стилем - до дівчини, яка починає кар’єру співачки, приходить у вороже місце, і зустрічає свій спогад з минулого, настільки пекучий, як гарячий віск.

Новый лип Христини Соловий Fortepiano

Мені важко про такі речі розповідати в інтерв‘ю. Проте режисер Анна Бурячкова знайшла спосіб це показати, використавши кінематографічний підхід. Частина образів у кліпі - речі з мого гардеробу. Ідея та герої зіткані з моїх улюблених книжок і фільмів. Нам вдалося зняти маленьке кіно і велику драму».

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Кристина Соловий рассказала о чувствах к Святославу Вакарчуку и новой жизни в Киеве

 

Новый лип Христини Соловий Fortepiano

Новый лип Христини Соловий Fortepiano

Фото: Виктория Квитка

Принц Гарри и Меган Маркл приехали на рождественский ланч королевы Елизаветы II
Попередній матеріал

Принц Гарри и Меган Маркл приехали на рождественский ланч королевы Елизаветы II

Анастасия Даугуле
Наступний матеріал

Анастасия Даугуле: "Слухи и сплетни я не слушаю"

Новини партнерів