Руслана рассказала о большой любви к мужу в 21-ю годовщину свадьбы

Руслана и ее муж
Уже 21 год Руслана и ее муж Александр Ксенофонтов живут в счастливом браке. Певица трогательно поздравила супруга с годовщиной свадьбы, публично признавшись ему в любви.

#@#

Прошел уже 21 год с того момента, когда Руслана сказала «да» своему возлюбленному Александру Ксенофонтову, однако с тех пор чувства пары друг к другу ничуть не остыли. 28 декабря супруги отметили 21 годовщину своей свадьбы, в честь чего Руслана трогательно поздравила мужа, признавшись ему в любви.

«Cьогодні 21 рік, як ми одружились! «Ти» ще спиш, але коли «Ти» прокинешся, я тебе поцілую…ніжно, сильно, солодко… «Ти» - той, з ким засинаючи і прокидаючись, я щаслива (хоча я до цього вже звикла). «Ти» - той, хто показує мені, на що здатне сердце, коли справді кохаєш (хоч я і сприймаю це як належне). «Ти» - той, хто зробив мене найсильнішою (хоч я бувала слабкою і не знала, що робити). «Ти» день у день робиш заради мене подвиги (хоч я цього не завжди помічаю). «Ти» всього себе віддав мені (хоч я цього до кінця так і не оцінила). Але… для мене є «Ти» і тільки «Ти». Іноді я боюся думати про силу мого кохання до тебе, бо боюсь збожеволіти від почуття - воно таке велике, аж до болю…Знай, я просто щаслива, тому що в мене є «ТИ»! Я тебе люблю!!!» - написала певица в своем Facebook.

СМОТРИТЕ ФОТО: Красота по-украински: певица Руслана на отдыхе в Карпатах

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

В этот день Руслана подарила мужу нечто более ценное, чем материальные подарки – свое внимание и время.

«Cьогодні я приготувала тобі незвичний подарунок. Я подарую тобі нарешті те, чого не дарувала вже давно, зайнята поїздками, концертами, зустрічами, інтерв'ю, проектами. Я подарую тобі сьогодні весь день і всю ніч, весь час, всю увагу, всю себе...» - написала артистка.

А вот Александр в этот день подарил Руслане набор микрофонов, о котором она давно мечтала. «У наш день кохання мій Саша зробив мені подарунок, про який я мріяла - набір мікрофонів для найкращого запису вокалу (серед яких один дуже рідкісний)», - похасталась артистка. 

Фото: Facebook Русланы

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Даутцен Крус на отдыхе: сексуальные фото в бикини и трогательные кадры с детьми
Попередній матеріал

Даутцен Крус на отдыхе: сексуальные фото в бикини и трогательные кадры с детьми

Сергей Безруков впервые рассказал о своих внебрачных детях
Наступний матеріал

Сергей Безруков впервые рассказал о своих внебрачных детях

Новини партнерів