Анастасия Приходько родила второго ребенка

Анастасия Приходько и ее дочь
28-летняя певица Анастасия Приходько стала мамой во второй раз! Артистка родила сына любимому мужу Александру.

#@#

Сегодня Анастасия Приходько сообщила радостную новость – она стала мамой во второй раз. Певица родила малыша, который, по ее словам, обязательно станет героем Украины.

О беременности Анастасии Приходько стало известно в мае, когда животик уже было трудно скрыть под одеждой.

Рождению ребенка певица посвятила пост в Instagram (орфография и пунктуация автора сохранены):

«Це були самі незвичайні місяці в моєму житті! Концерти на передовій у Лисичанську в бліндажі під обстрілами та перед важкопораненими в госпіталях. Тур по 10 штатам США за підтримки української діаспори, завдяки якому змогла перерахувати гроші на ліки та медичне обладнання в зону АТО. Концерти в Іспанії, гроші від яких я перерахувала в підтримку поранених бійців та для родин загиблих. Отримала медаль від Філарета « За жертовність і любов до України" І все це було б цілком буденно, враховуючи ситуацію в країні. Проте – це були місяці моєї вагітності. Я розуміла, як ризикую під обстрілами не тільки своїм життям. Я знехтувала забороною лікарів на довгі авіа перельоти , що все до копійки перерахувати на потребу армії. Я співала сольні концерти, а потім відлежувалась за кулісами і їхала далі, бо мене чекали. І я не скаржусь, я – рада, що дитина, яка жила в мені, разом зі мною намагалася бути корисною Україні. І ми це зробили! Сьогодні в моєму домі живе велике-маленьке ЩАСТЯ! За старовинним слов»янським пророцтвом дитина, що народилася в серпні – буде героєм! Він і є герой, бо підтримував мене весь цей час і надавав мені віри, що все буде добре в моїй Україні,що все, що роблять бійці на сході, волонтери, актори, виконавці, лікарі – все це для майбутнього наших дітей!

Я прошу вибачити, що останні декілька місяців не була дуже активною…Проте, сьогодні я знову сильна, активна і буду йти разом з вами до Перемоги! Я маю дуже сильну мотивацію! Я мати двох прекрасних дітей ! Слава Україні!»

Анастасия Приходько родила второго ребенка

Напомним, Анастасия Приходько также воспитывает старшую дочь Нану от предыдущего брака с абхазским бизнесменом Нури Кухилавой. Девочке 5 лет.

Нынешнего мужа Анастасии Приходько зовут Александр. О своем мужчине певица впервые рассказала в интервью журналу Viva!: «Мы познакомились 20 лет назад, знаем друг друга с первого класса. Он был самым красивым парнем в школе…»

Анастасия Приходько впервые рассказала о новом муже и дочери: интервью Viva
ЧИТАЙТЕ ИНТЕРВЬЮ: Анастасия Приходько впервые рассказала о новом муже и дочери

 

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Поп-дива Рианна сделала новую татуировку
Попередній матеріал

Поп-дива Рианна сделала новую татуировку

Кара Делевинь отпраздновала день рождение в стрип-клубе
Наступний матеріал

Кара Делевинь отпраздновала день рождения в стрип-клубе

Новини партнерів