С кем провел День матери Сергей Притула

Сергей Притула покатал свою маму на квадроцикле
Во второе воскресенье мая весь мир отмечает День матери. Известный украинский ведущий Сергей Притула на своей страничке в Фейсбук написал, что в этот день преподнес своей маме оригинальный подарок – совместную поезду в Карпаты.

#@#

6 мая у мамы Сергея Притулы, Валентины Васильевны, юбилей, и вместо громкого празднования в ресторане решено было всей семьей отправиться на несколько дней в Карпаты.

«Гульки» в ресторані мама відмінила ще торік, сказала, що трохи не той час... тож,  вирішили виїхати родиною у Карпати, хочу маму на гори вивезти на квадрику, на полонину. І щоб форельку половила... – пишет Сергей Притула.

Маючи дві вищі освіти, будучи все життя відмінницею та максималісткою, моя мама пожертвувала власними амбіціями і присвятила своє життя своїм трьом найкращим мужчинам, як сама казала, "трьом доберманам": батько, брат, я. Моїм подругам, від 25 до 35, досі видається дивним, як то так, покласти своє життя на вівтар успішності тих, хто тебе оточує... Виявляється, можна. Виявляється можна бути успішною і в цьому контексті, адже успіхи твоїх "хлопців" - це твій особистий успіх!

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Виктория Бекхэм ко Дню матери написала письмо о своих детях

Переконаний, що яскрава кар’єра мого батька, голови сім’ї, не була б такою, якби не його "шия" - дружина Валя.

Брат у 94-му став переможцем Всеукраїнської олімпіади з правознавства. Я в 97-му взяв 2-ге місце на захисті наукових робіт у Малій Академії Наук. Поступили обоє без проблем. Все це завдячуючи маминій наполегливості. Мама Валя ніколи не примушувала. Їй вистачало мудрості пояснити, що без освіти, без знань, ти виростеш ніким.

"Все що знаєш, на плечах не носиш" - з цим маминим девізом, ми з Васильком провчились школу та інститути. Тепер передаємо цю істину своїм дітям. "Міра і місце" - ще один постулат нашої родини, сформульований мамою. Тобто можна все, але якщо це доречно тут і в цей час.
Зараз Валентина Василівна - це наш бастіон у вихованні власних дітей. Як-не-як, за першою освітою педагог. З ювілеєм Тебе, Ма!»

Сергей Притула покатал свою маму на квадроцикле

С мамой, братом Василием, племянником и сыном Димой

Сергей Притула покатал свою маму на квадроцикле

Мама Сергея Притулы - Валентина Васильевна

Сергей Притула покатал свою маму на квадроцикле

Фото: Официальная страница Сергея Притулы в Фейсбук

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Жанна Бадоева в новой фотосессии
Попередній матеріал

Секреты Жанны Бадоевой: массаж, маски для лица и тоник с коллагеном

Гилуаль
Наступний матеріал

Здесь и сейчас

Новини партнерів