Катя Осадчая о смерти Кузьмы Скрябина: "Горе - это вещь интимная"

Катя Осадчая о смерти Кузьмы Скрябина
Телеведущая Катя Осадчая прокомментировала трагическую смерть Кузьмы, лидера группы "Скрябин".

#@#

О скоропостижной смерти Кузьмы Скрябина уже высказались многие украинские знаменитости – Святослав Вакарчук, Тина Кароль, Ани Лорак, Наталья Могилевская. К ним присоединилась телеведущая Катя Осадчая, рассказав о том, каким был Андрей для нее.

СМОТРИТЕ: Кузьма Скрябин с дочерью и женой: эксклюзивные фото Viva!

"Це жахлива втрата... Я не хотіла писати банальних слів, тому що горе – річ інтимна. Але я подумала, що маю сказати, яким знаю та люблю Андрія.

Він ніби сказав нам всім: "Чуваки, ви тут без мене розберетеся! І не треба шмигати носами, і розводити патетику.." Точно пожартував ще б якось, як вміє тільки Кузьма.

Андрій з тих артистів, хто за всі роки ніколи не збивався на зіркову хворобу або бодай натяк на втрату здорової самоіронії та самокритики. Він завжди знає, що несе світу і не робить з цього "велике діло", він просто гарно робить свою справу і доносить до нас зі сцени ті слова, які він хотів аби ми чули. Я захоплююся його позицією та відчуттям світу. Він сам завжди каже, що панк по натурі. Таких вільних від шаблонів людей нам дуже бракує.

Кілька років тому ми знімали інтерв'ю в Барселоні. Андрій мене так смішив, що я питання не могла ставити. А потім ми сиділи в квартирі всією знімальною групою, пили і сміялися. Ми багато разів домовлялися зустрітися поза знімальним майданчиком, але все не виходило. У мене стискається серце від розуміння, що потрібно писати в минулому часі, але поки не можу.

Андрію, чесно, ми будемо пробувати не шморгати носами, але всім нам буде дуже сумно без тебе. Ми любимо тебе!" – написала Катя Осадчая в соцсети.

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ: В сети появились фото с места аварии, в которой умер Кузьма Скрябин

Напомним, Кузьма Скрябин погиб в ДТП утром 2 февраля на трассе возле села Лозоватка. В ГАИ сообщили, что певец выехал на встречную полосу и столкнулся с молоковозом. В аварии также были травмированы администратор Скрябина и экспедитор молоковоза. От полученных травм артист умер на месте.

Похороны певца состоятся 5 февраля во Львове.

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Кузьма Скрябин умер
Попередній матеріал

До слез: муж Жанны Фриске Дмитрий Шепелев написал письмо Кузьме Скрябину

Японские завтраки в ресторане Терракота
Наступний матеріал

Японские завтраки в ресторане "Терракота"

Новини партнерів