За бажанням киян відреставровано новий міський бювет "Дивовижного міста"

міський бювет Дивовижного міста
В рамках проекту «Lipton City - Дивовижне місто», який ініціювала ТМ Lipton на підтримку нової лінійки зелених чаїв (Lipton Green Tea) було відреставровано 10-й бювет Києва. Бювет за адресою вул. Тичини 18 було облагороджено за підсумками он-лайн голосування серед киян, які також долучилися до прикрашання та прибирання прилеглої території до бювету.

Мешканці житлового масиву Березняки абсолютно різного віку разом з командою «Дивовижного міста» наводили лад біля бювєту: фарбували колонки та стовпи, збирали сухе листя та сміття, підмітали доріжки до бювету. Окремої вдячності від місцевих відвідувачів заслужила робота по ремонту даху, який до реставрації був понівечен дірками. Звісно, на заході не обійшлося без частувань. Учасники толоки мали змогу насолодитися новинками зеленої лінійки чаїв ТМ Lipton зі смаками цитрусів, жасміну та мараканської м’яти.

- В рамках нашого проекту «Lipton City - Дивовижне місто», нам дуже важливо отримувати зворотній зв'язок з аудиторією. Той факт, що кияни голосували і власноруч долучилися до нашої справи по благоустрою – це яскравий показник того, що «Дивовижне місто» це актуальний  проект. – ділиться своїми враженнями від заходу Ольга Зеневич, бренд-менеджер ТМ Lipton в Україні. – Я від усієї нашої команди хочу висловити слова вдячності всім хто взяв участь у голосуванні та прийшов і підтримав проект. Як результат ми маємо ще один яскравий місцевий бювет, який окрім свого нового естетичного вигляду створює додатковий позитивний настрій для мешканців району.

Проект «Lipton City - Дивовижне місто» реалізується в тісній співпраці з державними структурами. На захід завітав Ярослав Пєрвой,  начальник бюветного відділу комунального підприємства СВКП «Київводфонд», який висловив слова вдячності ТМ Lipton і додав що даний проект - це яскравий приклад приватно-державної співпраці, який демонструє ефективність діалогу структур та надає реальної допомоги у благоустрою міста.

Крім того, відреставровані бювети, які позначені інформаційними плакатами проекту «Lipton City – Дивовижне місто»  найближчим часом  доповняться інформацією про якість та придатність води даних бюветів. Знайти відреставровані та облагороджені бювети в Києві  ви зможете у парках «Позняки»,  «Міліцейський садок», «Аврора» та парку ім. Т.Г. Шевченка та  за адресами вул. Дніпровська Набережна 7-А,  вул. Радужна 4, вул. Архітектора Городецького 8, вул. Симиренка 10, вул. Богомольця 7/14, вул. Зоологічна 12/15, вул. Антонова 2/32.

Хочеться відмітити, що на цьому команда проекту «Lipton City»  не зупиняється. Надалі продовжується реставрування міських бюветів, облагороджуються сквери, парки та зелені зони Києва. А наступним кроком стане відкриття нового спортивного майданчику у парку «Феофанія», яке відбудеться 21 вересня.

А поки, пропонуємо відвідати оновлені місця відпочинку «Дивовижного міста» та насолодитися новими смаками зеленого чаю Lipton, які подарують вам неповторну насолоду та доповнять день позитивними думками та емоціями.

Наоми Кэмпбелл украсила обложку глянца
Попередній матеріал

Наоми Кэмпбелл украсила обложку глянца

Viva! отмечает 10-летний юбилей
Наступний матеріал

Флешмоб #VivaУкраїна: звезды поздравляют журнал Viva! с днем рождения

Новини партнерів