ТОП-5 улюблених фільмів і серіалів Володимира Дантеса

Володимир Дантес
Що обожнює передивлятися Володимир Дантес?

Після напруженого дня ми мріємо лише впасти в ліжко, відключити голову від задач, проблем, звуку сповіщень з робочих чатів і відволіктися хоча б на кілька годин. А що може бути краще, ніж перегляд небанальних фільмів? Капітан команди в квіз-шоу Нового каналу «Хто знає?» Володимир Дантес розповів як про свої улюблені серіали, так і про нещодавно переглянуті новинки. Обирайте кінострічку під свій смак і настрій.

Багатьма улюблені «Друзі», «Теорія великого вибуху» і «Південний парк»

«Обожнюю передивлятися ці три серіали. Вони мають ненапружений сюжет і завжди веселять мене. Вмикаю їх на фоні, коли готую чи займаюся іншими побутовими справами. До того ж, знаю майже напамʼять (усміхається). Тому це точно безпрограшний варіант!» – каже Вова Дантес.

  • «Друзі», 1994-2004

серіал Друзі

Головні герої серіалу – троє дівчат і троє хлопців – нерозлучні друзі. Вони живуть у Нью-Йорку й часто зустрічаються в улюбленій кавʼярні Central Perk. Навколо міцної компанії відбувається нескінченна кількість різноманітних історій: вони розповідають про романи, роботу, сварки й неодмінно кумедні випадки.

  • «Теорія великого вибуху», 2007-2019

серіал Теорія великого вибуху

Леонард і Шелдон – блискучі фізики, які знаються на тому, як влаштований всесвіт. Однак це не допомагає їм у спілкуванні з іншими, особливо з жінками. Все змінюється, коли їхньою сусідкою стає красуня Пенні.

  • «Південний парк», 1997-до сьогодні

серіал Південний парк

Сюжет анімаційного серіалу розгортається навколо чотирьох хлопчиків – Еріка, Стена, Кайла та Кенні. Вони мешкають у невеличкому містечку та щодня переживають смішні, курйозні ситуації. Мультсеріал має позначку «18+», адже в ньому багато чорного гумору, а персонажі використовують ненормативну лексику.

І дві нереально круті стрічки з блискучим сюжетом

«З нового, що нещодавно сам переглянув і раджу вам, – це фільм «Чоловік на імʼя Отто» та серіал «Шантаж». Останній обрав саме через українську озвучку й топову історію», – додає Дантес.

  • «Чоловік на імʼя Отто», 2022

фільм Чоловік на імʼя Отто

60-річний Отто пів року тому втратив дружину Соню. Не маючи сил впоратися зі смертю коханої, чоловік вирішує піти за нею. Однак в той же день його плани руйнують сусіди: Марісоль, Томмі та їхні доньки Еббі й Луна. Поступово життя похмурого й озлобленого Отто наповнюється яскравими емоціями, які відганяють погані думки.

  • «Шантаж», 2022-до сьогодні

серіал Шантаж

Талановитий юрист-початківець Овен Гендрікс влаштовується працювати в ЦРУ. Він припускав, що робота на розвідку обмежуватиметься рутинними завданнями. Однак його перша справа стосується дівчини Келлі, яка погрожує викрити чимало секретів ЦРУ, якщо з неї не знімуть обвинувачення абсолютно в усіх злочинах. Ретельно спланований шантаж обертається для Гендрікса першим серйозним викликом у карʼєрі.

Читайте також

Топ-5 фільмів і мінісеріалів, від яких неможливо відірватися

Топ-5 фільмів і мінісеріалів, від яких неможливо відірватися

Найкращі новорічні серіали і комедії: що подивитися для святкового настрою

Найкращі новорічні серіали і комедії: що подивитися для святкового настрою

Лишайся онлайн
Попередній матеріал

Пліч-о-пліч з героями на кіноекрані: захопливий трейлер скрінлайфу «Лишайся онлайн»

Дюна: Частина друга
Наступний матеріал

Міфічна подорож Пола Атріда та фременів: премʼєра фільму «Дюна. Частина друга» відбулася у Києві

Новини партнерів