5 б’юті-лайфхаків від Світлани Лободи, якій виповнилось 42

Світлана Лобода
5 правил, аби зберігати ідеальну форму.

Світлана Лобода залишається прикладом ідеальної форми вже понад два десятиріччя. В день народження української співачки розбираємо її секрети краси та особисті б’юті-лайфхаки.

Світлана Лобода

  • 1. Регулярний догляд за шкірою

Лобода зізнається, що старається відвідувати косметолога щотижня та особливу увагу приділяє очищувальним процедурам, як-от Hydrafacial та масаж обличчя. Це допомагає шкірі виглядати завжди свіжою та красивою. Також артистка не пропускає свій поетапний домашній догляд, якою б втомленою не була — туди обов’язково входить контрастний душ, зволожувальні креми та сироватки на природній основі.

  • 2. Детокс для шкіри та тіла

Зірка переконана, що здорове харчування — це не виснажливі дієти, а щоденний вибір. Вона уникає шкідливої їжі та зосереджується на продуктах, що дають енергію: риба, м’ясо, корисні жири, багато овочів та фруктів. В раціоні Лободи багато чаїв — очищувальних, заспокійливих та, навпаки, тонізуючих. Обов’язкове правило — 2 літри води на день. Співачка не приховує, що обожнює солодке, та не зловживає цукром, натомість часто обираючи мед.

Світлана Лобода робить маску для обличчя

  • 3. Повноцінний сон

Попри те, що вмістити 8 годин у перевантажений графік артистки, до того ж мами — задача нелегка, Світлана старається максимально оптимізовувати наватаження. Перед сном артистка найчастіше навчається, читає та слухає подкасти і намагається відкладати телефон. Науково доведено, що жодні косметологічні процедури не здатні компенсувати регулярний брак сну, відтак інколи “наздоганяти” доводиться в перельотах, переїздах чи на б’юті-процедурах. Та це абсолютний must-do.

  • 4. Постійний рух 

У численних інтерв’ю співачка неодноразово дякувала батькам за хорошу генетику та відсутність схильності до повноти. Утім, зберігати тіло в ідеальному тонусі Лободі допомагає регулярний спорт та фізичні навантаження. Заняття фітнесом та пілатесом тричі на тиждень, багатогодинні репетиції танцювальних постановок та живі концерти — головні секрети фігури мрії.

Світлана Лобода

  • 5. Джерела натхнення та любов до своєї справи 

Навіть за умови ретельного виконання всіх вищезазначених пунктів людина ризикує залишитися незадоволеною своїм виглядом, якщо не має мети, не займається улюбленою професією та не отримує любові і підтримки. Лобода об’єднує це в простих істинах любові до життя, пошуку щоденних радощів, постійного самовдосконалення та зберігання високого робочого темпу. Навіть сьогодні, у власний день народження, співачка презентувала новий трек "Любов до кінця світу" та зізналася, що тільки любов та підтримка близьких людей і прихильників дає їй сили.

Читайте також
Світлана Лобода: «Центр здорових стосунків — кохання, а не гаманець»
Світлана Лобода: «Центр здорових стосунків — кохання, а не гаманець»
Вийшла заміж? Світлана Лобода прокоментувала чутки про своє заміжжя
Вийшла заміж? Світлана Лобода прокоментувала чутки про своє заміжжя

Фото: Інстаграм Світлани Лободи

парфуми
Попередній матеріал
Як вибрати парфуми для чоловіка за його характером: 7 найкращих варіантів
Новини партнерів