Вийшла заміж? Світлана Лобода прокоментувала чутки про своє заміжжя

Світлана Лобода
Співачка розкрила карти щодо можливого заміжжя.

Каблучку на підмізинному пальці з останнього фото LOBODA у Instagram не обговорював лише лінивий. Коментар співачки короткий та промовистий – «Київ-Ніцца». Саме так називається новий сингл Світлани, а саме фото – не що інше, як кадр із однойменного кліпу, прем'єра якого відбулася днями.

«Це історія двох людей, розділених відстанями та обставинами, але назавжди об'єднаних коханням. Історія дівчини, що втекла зі свого власного весілля до коханого, з яким її об'єднували довгі роки кохання і без якого вона так і не навчилася жити», – коментує співачка.

Світлана Лобода вийшла заміж?

Режисером відео виступила сама Світлана Лобода, яка не вперше поєднує роботу перед камерою та поза нею. «Як режисер я думала про кожен кадр, як акторка – намагалася передати необхідні емоції, а як продюсер – контролювати організацію процесу. Це як грати на декількох музичних інструментах, важливо, щоб вийшла симфонія, а не шум», – коментує LOBODA.

Світлана Лобода

Зйомки проходили в Ніцці, а над процесом працювала велика команда з Європи та України.

Коментуючи нову відеороботу, Світлана Лобода побажала відкинути сумніви дівчатам, які хочуть одружитися, але мають сумніви, чи саме той це чоловік:

«Життя надто коротке, щоб проводити його у сумнівах. Бажаю кожній мудрості та сміливості прислухатися до свого внутрішнього голосу. Серце дає лише правильні відповіді, навіть якщо розум намагається його заглушити. Щодо мене особисто – я вірю у прийняття усвідомлених рішень і для мене важливіше бути щирою перед собою і своїми близькими, ніж дотримуватися будь-яких умовностей. Якщо я стою біля вівтаря – це означає, що я справді впевнена у своєму виборі… Однак хто з нас іноді не мріяв про щось бунтарське? (сміється)».

Читайте також

Світлана Лобода зі сцени відповіла на заяву Колі Сєрги

Світлана Лобода зі сцени відповіла на заяву Колі Сєрги

Світлана Лобода: «Центр здорових стосунків — кохання, а не гаманець»

Світлана Лобода: «Центр здорових стосунків — кохання, а не гаманець»

Антитіла
Попередній матеріал

Рекордна сума: «Антитіла» розповіли, скільки грошей зібрали в США та Канаді

Naperexresti
Наступний матеріал

У слові «війна» п'ять помилок: харківський гурт звернувся з гучним меседжем до українців

Новини партнерів