Новий стандарт краси та екологічність: секрет сяйного кольору волосся від Kevin.Murphy

волосся
Кевін Мерфі, один із найвідоміших hair-стилістів в Австралії і в усьому світі, та його бренд Kevin.Murphy презентували чергову інноваційну лінію Color.Me Gloss — фарбу і догляд в одному.

Це нова лінійка з 30 рідкими кислими відтінками Shades та безпігментним Clear. За 20 хвилин (або навіть менше) Color.Me Gloss дозволяє отримати сяйний, рівномірний колір та відновлення якості волосся. Деміперманентний фарбник виходить за рамки блиску. Він лікує, реконструює та глибоко зволожує волосся, надаючи йому міцності, яка зростає з кожним наступним фарбуванням.

темношкіра дівчина з розкішним волоссям

Сьогодні ключові слова в сфері краси – це «сяйво» та «блиск». Коли мова заходить про волосся, ми пов’язуємо здорове, блискуче та сильне волосся із загальним здоров’ям і благополуччям. Завдяки технології KM.Bond2 від Kevin.Murphy, Color.Me Gloss має ефект відновлення волосся, що робить його на 37% густішим і на 25% міцнішим вже після одного застосування на попередньо освітленому волоссі. Вітамін С захищає колір для отримання чистого, яскравого результату. Технологія фіксації вологи відновлює та зволожує волосся ще довго після відвідування салону, забезпечуючи м'яке та блискуче волосся.

Завдяки Color.Me Gloss можливо дуже швидко змінити свій колір. Він не зачіпає натуральну базу, тому дає стійке фарбування, яке пізніше вимиється назад у натуральний колір. Лінійка ідеально підходить для тонування, тонування тон в тон, корекції, пастельного фарбування, а також як засіб для зміцнення та побудови кератинових зв’язків за допомогою безпігментного Clear або будь-якого іншого відтінку.

Традиційно засоби мають веганські інгредієнти, біорозкладну формулу й екологічне пакування.

фаба для волосся Color.Me Gloss від Kevin.Murphy

Color.Me Gloss вистачає на 15+ миттів і може використовуватися на натуральному, освітленому або фарбованому волоссі без пошкодження кутикули, не зачіпаючи натуральну базу. Тому це вдале рішення, якщо ви бажаєте тимчасово змінити колір, але при цьому зберегти якість волосся та пізніше повернутись назад до рідного кольору.

Читайте також

Догляд за волоссям влітку

Догляд за волоссям влітку

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Мистецтво холоду: знайомство з революційною технологією CRYOELEGANCE™ для косметології
Попередній матеріал

Мистецтво холоду: знайомство з революційною технологією CRYOELEGANCE™ для косметології

Новини партнерів