Даша Квіткова розсекретила сніданок для ідеальної фігури: «Потім довго не хочеться їсти»

Даша Квіткова
Відома українська інфлюенсерка Даша Квіткова має ідеальну фігуру. Щодня на своїй сторінці в Instagram вона мотивує підписників займатися спортом, правильно харчуватися та відмовитися від шкідливих звичок.

Нещодавно блогерка, яка в своїх соцмережах мотивує мільйони дівчат, порадила варіант ситного сніданку. За лаштунками розважального шоу «Хто зверху?» (Новий канал) Даша Квіткова розповіла рецепт страви, яка заряджає силами та енергією.

«Я дуже люблю авокадо-тости. Це супербанально, але смачно, – каже Даша Квіткова. – Та зараз на сніданок пораджу те, що колись для мене відкрив тренер. Потрібно збити в блендері вівсянку, банан, протеїн, арахісову пасту та рослинне молоко. Такий коктейль виходить трішки солодким, тож випити легко. Там є все, аби почуватися круто й мати сили на тренування: білки, жири та вуглеводи. До речі, після того, як зранку випиваєте такий коктейльчик, ще дуже довго потім не хочете їсти. Вважаю, це ідеально».

Читайте також

Даша Квіткова розповіла, чому не просить Нікіту Добриніна платити аліменти

Даша Квіткова розповіла, чому не просить Нікіту Добриніна платити аліменти

Даша Квіткова здивувала зізнанням про гігієнічні процедури, які щодня робить з 2-річним сином

Даша Квіткова здивувала зізнанням про гігієнічні процедури, які щодня робить з 2-річним сином

Зараз Даша дотримується здорового харчування. Але раніше вона була напряму пов’язана з майонезом. Так-так, ви правильно прочитали! Щоправда, й тоді вона його не їла, а презентувала споживачам.

«У 15 років я була промоутером майонезу. Пропонувала людям у супермаркеті скуштувати цей продукт», – розповідає Даша Квіткова.

Даша Квіткова

Фото: Інстаграм

три легендарні моделі кросівок, які не виходять з моди
Попередній матеріал

Вічна класика: три легендарні моделі кросівок, які не виходять з моди

Фен
Наступний матеріал

AENO HD1: Фен з унікальною технологією для швидкого стайлінгу без шкоди для здоров’я волосся

Новини партнерів