Даша Квіткова здивувала зізнанням про гігієнічні процедури, які щодня робить з 2-річним сином

Даша Квіткова
Блогерка Даша Квіткова розповіла про особливий вечірній ритуал із сином Левом, на який не шкодує часу.

Сьогодні Даша Квіткова – рольова модель для багатьох дівчат. Своїм прикладом знаменитість закликає вести здоровий спосіб життя: правильно харчуватись, займатись спортом і піклуватись про ментальне здоровʼя. А ще чимало розповідає про свого дворічного сина Лева. Даша показує, як вони проводять дозвілля, у які розвиваючі ігри грають, які книги читають. Окрема рубрика її сторіз – вечірня рутина з сином. У соцмережі змонтовані відео тривають лише хвилину-півтори. А насправді це доволі тривалий процес.

«У нас із Левом є особливий ритуал, який почали ще в ранньому-ранньому віці сина. Це вечірні гігієнічні процедури, які займають близько півтори години часу, – розповідає Квіткова за лаштунками шоу Нового каналу «єПитання». – Близько 21:30 ми йдемо з Левчиком у ванну кімнату й проводимо там наш святий час разом. Чесно кажучи, це моє найулюбленіше! Спочатку син купається, а далі ми сідаємо на підлогу і намащуємось кремом, розчісуємося та одягаємось у піжаму, граємося та розмовляємо».

Даша Квіткова з сином

Буває, що діти не дуже люблять гігієнічні процедури та капризують. Але Даша Квіткова каже, що син настільки звик до їхнього ритуалу перед сном, що щовечора сам кличе матусю у ванну кімнату. І все відбувається із задоволенням.

«Мені колись сказали, що перед сном дитину треба трішки «заповільнити». І от цей ритуал у нас справді працює, – говорить інфлюенсерка. – Лев заспокоюється, розслабляється і сам йде у ліжечко. Звісно, там ще в нас: «Мамо, розкажи казочку». Або ж ще можуть продовжуватись розмови, де Левчик детально розповідає, як провів день у садочку чи що цікавого бачив. Але за хвилин 20-30 син зазвичай вже солодко спить».

Нещодавно ми писали, чому Даша Квіткова не просить Нікіту Добриніна платити аліменти після розлучення.

Читайте також

Сказала – як відрізала: Даша Квіткова відповіла, що думає про Нікіту Добриніна після розлучення

Сказала – як відрізала: Даша Квіткова відповіла, що думає про Нікіту Добриніна після розлучення

Даша Квіткова розповіла про свої секрети краси: «Це моє правило номер один»

Даша Квіткова розповіла про свої секрети краси: «Це моє правило номер один»

Як стилізувати піджак оверсайз: 5 модних порад для жінок
Попередній матеріал

Як стилізувати піджак оверсайз: 5 модних порад для жінок

Дженна Ортеґа
Наступний матеріал

Сексуальна Венздей: 5 образів Дженни Ортеґи на червоних доріжках

Новини партнерів