В ім'я краси: топ-9 засобів для повноцінного догляду за шкірою і волоссям

косметика
Тренд здорової шкіри і волосся ніколи не втратить популярності. Виробники доглядової косметики не відстають від нього й чи не щодня пропонують безліч засобів.

Як вибрати серед тисяч варіантів те, що підійде саме вам? Редакція Viva.ua знайшла засоби, на які, безсумнівно, варто звернути увагу.

Основа ідеального догляду за шкірою — зволоження. Відомо, що суха шкіра більше схильна до передчасного старіння та пошкоджень агресивними факторами навколишнього середовища. Тому достатній рівень зволоження — те, про що насамперед слід подбати, якщо ви хочете мати ідеальну та здорову шкіру.

Smart-сироватка Moisture on Demand, Circadia

Smart-сироватка Moisture on Demand, Circadia

Вона розроблена спеціально для оптимального зволоження шкіри. Завдяки пантенолу ця сироватка пом’якшує шкіру та запобігає сухості. Натуральні компоненти у складі сприяють додатковому зволоженню та відновленню шкіри, надають антиоксидантний захист.

Пептидна сироватка Clarity Peptides, Medik8

Clarity Peptides, Medik8

Medik8 Clarity Peptides — очищувальна пептидна сироватка, яка підходить шкірі будь-якого типу, оскільки приголомшливо пристосовується до індивідуальних потреб, щоб в результаті досягти вираженого перетворення тону. Пептидна сироватка з 10% нікотинаміду чудово працює як профілактика висипань і допомагає зменшити кількість запальних елементів, що вже з'явилися, а також сприяє швидкому відновленню шкіри без ризику утворення постакне. А ще вона швидко знімає запалення після гоління.

Анти-ейдж крем для шкіри навколо очей Age-Repair Eye Cream, Grown Alchemist

Австралійський бренд Grown Alchemist обожнюють послідовники органічного способу життя. Серед його фанатів є, наприклад, Гвінет Пелтроу та Alexander Wang. Засновники бренду, брати Муйси, за допомогою холістичного наукового підходу вивчають механізми, що регулюють процес старіння шкіри, і пропонують сповільнювати його косметикою з антиоксидантами та пептидами рослинного походження.

Крем для шкіри навколо очей поєднує у формулі біосумісні пептиди, вітаміни та запатентований біоліпідний комплекс, завдяки яким підвищує пружність та еластичність цієї зони. Він значно зменшує темні кола та припухлості під очима, а також зменшує мімічні зморшки навколо очей.

Ключові інгредієнти: центела і соя, багаті на токофероли та ліпідний комплекс, а також незамінні жирні кислоти з антиоксидантними властивостями, що помітно зменшують мімічні зморшки. Вітаміни A, E і D, що входять до складу пшеничних зародків, і пептиди фітоамінокислот, що освітлюють темні кола під очима й помітно зменшують набряки навколо очей. До речі, до 18 лютого діє знижка 20% на всі набори Grown Alchemist, тож це чудова нагода зробити собі подарунок.

Набір кремів для догляду за шкірою навколо очей Full Circle Eye Repair, Circadia

Набір кремів для догляду за шкірою навколо очей Full Circle Eye Repair, Circadia

Те, що завжди зіпсує будь-який, навіть найбільш вдалий образ — втомлений погляд. Саме ця частина обличчя найшвидше піддається віковим змінам, проявляє ознаки втоми і недосипу. Все тому, що шкіра навколо очей має менше сальних залоз і колагенових та еластинових волокон, а отже, потребує особливого догляду й додаткового зволоження.

Ми знайшли засіб, який допоможе попіклуватися про цю делікатну зону — комплекс Full Circle Eye Repair від Circadia. Два засоби (день/ніч) створюють повноцінний догляд за тендітною шкірою навколо очей.

Вдень користовується Full Circle Day Formula — це крем, який є альтернативою ботоксу. Він зменшує мімічні зморшки та попереджає їхню появу завдяки пептиду Argilerine. А вітамін С у складі зменшує темні кола, відновлює пружність шкіри.

Увечері скористайтеся Full Circle Night Formula. Нічний крем миттєво усуває набряки та темні кола в зоні навколо очей завдяки комплексу пептидів і має потужну антивікову дію за рахунок вітамінів А та Е. Тож молодий і здоровий вигляд шкіри навколо очей забезпечено.

Олія для тіла Chia Body Oil, Perricone MD

Chia Body Oil, Perricone MD

Розкішна олія для тіла Acyl-Glutathione Chia Body Oil має легку суху текстуру і швидко проникає в шкіру, забезпечуючи інтенсивне зволоження і живлення, особливо в області ліктів, колін і кісточок. Ця нежирна, насичена поживними речовинами олія, що містить ліпіди, які розгладжують шкіру, і суміш вітаміну F, включаючи олію насіння чіа, багату Омега-кислотами, відновлює тонку, тендітну шкіру, надаючи їй більш еластичний і підтягнутий вигляд. Також б'юті-продукт містить ацил-глутатіон, який є одним з основних антиоксидантів та допомагає зменшити появу зморшок та складок, а також відновити ніжну дерму. Щоденний момент розкоші та відчуття гладкої, еластичної шкіри — усе це про Chia Body Oil. 

Нічний крем для обличчя Nighttime Repair Plus, Circadia

Нічний крем для обличчя Nighttime Repair Plus, Circadia

Це посилена формула крему з вітаміном А, пептидами та антиоксидантами. Засіб чудово розгладжує зморшки та зміцнює шкіру. А ще цей крем — ідеальний вибір для вікової шкіри та шкіри з пошкодженнями від ультрафіолету. 

З якісним доглядом за шкірою зволікати не можна. Подбайте про себе вже зараз. До речі, ці засоби підійдуть для застосування як жінкам, так і чоловікам. Адже кожен із нас прагне мати здоровий і молодий вигляд, чи не так?

Пінка для волосся Volume Enhancing Foam, RevitaLash Advanced

Пінка Volume Enhancing Foam, RevitaLash Advanced

Пінка для надання об'єму волоссю Volume Enhancing Foam — унікальний засіб, який забезпечить тонкому волоссю розкішний вигляд, зробить його об'ємним і густим, позбавить від ламкості і подарує здоров'я від коренів до кінчиків. Цей б'юті-продукт є революційною розробкою американського бренду RevitaLash, одного з лідерів світового ринку індустрії краси. Засіб пройшов численні наукові дослідження та тести, які підтвердили його ефективність та безпеку. Завдяки м'якій і дієвій формулі волосся стане приголомшливо красивим, здоровим, довгим і густим.

Унікальне поєднання інгредієнтів під назвою BioPeptin Complex — це авторський комплекс, що містить ліпіди, пептиди, біотин та пантенол. Біотин, також відомий як вітамін В7, сприяє росту здорового волосся, оскільки він насичує волосся необхідними для зміцнення компонентами. Пантенол, він же вітамін В5, пом'якшує і надає силу волоссю. Екстракти женьшеню, сверції та пальми сереноа, відомі високим вмістом антиоксидантів та вітамінів, інтенсивно зміцнюють волосся, борються з ламкістю та пошкодженнями. У результаті пасма стають сильнішими і здоровішими. Також пінка підвищує еластичність волосся та кондиціонує шкіру голови.

Зволожувальна маска для обличчя Moisturizing Face Mask with Aloe, Apivita

Apivita, зволожувальна маска Moisturizing Face Mask with Aloe

Маска грецького бренду натуральної косметики Apivita має легку текстуру крем-гелю і приємно освіжає шкіру вже на етапі нанесення. У формулі маски — гіалуронова кислота, сік алое й троянди, олія пшеничних зародків і жожоба, а також пантенол та екстракт меду. Ці компоненти живлять, зволожують й омолоджують шкіру, роблять її гладенькою, м'якою та доглянутою.

Двостороння наволочка з натурального шовку та бавовняного сатину, MON MOU

Двостороння наволочка з натурального шовку та бавовняного сатину, MON MOU

Під час сну відбувається тертя волосся об подушку, а використання бавовняної наволочки може привести до мікропошкоджень, плутання та надмірної пухнастості. Тому трихологи радять використовувати шовкові наволочки і бажано двосторонні.

Шовкова сторона наволочки, що безпосередньо контактує з волоссям, мінімізує його пошкодження й сприяє збереженню природного здоров’я та блиску. Сатинова сторона підвищує зносостійкість виробу та запобігає ковзанню наволочки, що підвищує комфорт під час сну.

Читайте також нашу статтю про Топ-10 подарунків на День закоханих.

Читайте також

11 запашних новинок від українського бренду Sister’s Aroma

11 запашних новинок від українського бренду Sister’s Aroma

Сукня, як у Тейлор Свіфт на «Греммі-2024»: в яких українських дизайнерів можна знайти схожу

Сукня, як у Тейлор Свіфт на «Греммі-2024»: в яких українських дизайнерів можна знайти схожу

Дженна Ортеґа
Попередній матеріал

Сексуальна Венздей: 5 образів Дженни Ортеґи на червоних доріжках

Love collection by W8LESS
Наступний матеріал

Одеса, Львів, Київ: візуалізація любові до рідних міст у love-колекції W8LESS

Новини партнерів