Чоботи UGG – хіт цієї зими: подивіться, як їх модно носити в різних стилях

угги
Зима до нас приходить з морозами та негодою. Тому підготовка зимового гардероба потребує особливої уваги.

Fashion подіуми пропонують нам нові модні пропорції, стилі та кольори. Але в наших кліматичних умовах, поспішаючи за модними трендами, не слід забувати про утеплення. Особливо це стосується взуття, адже, коли ноги в теплі мороз не страшний. Для тих, хто шукає найтепліший і комфортний варіант є дуже гарна новина – Уггі знову хіт сезону.

Точна дата і навіть місце їх появи невідомі, і до цього часу вважаються спірними. Але достеменно відомо, що торговий знак UGG був зареєстрований Брайаном Смітом у США 1987 року. Популярність цих чобіт хвиляста: вони то підіймаються на самий пік моди, то попадають в антитренди.

Чому модниці вибирають чоботи UGG?

Незважаючи на те, що це взуття має дуже простий не модельний вигляд, воно стало вже звичним на модних подіумах, та у гардеробах відомих селебріті. Які вибирають для щоденного луку стильні, але комфортні речі.

Виготовляється Уггі з натуральної овчини, що після обробки особливим методом називають Double face. Тобто «подвійна шкіра». Хутро вівці м’яке та щільне має унікальну здатність максимально зберігати тепло тіла, матеріал не накопичує вологу. Тому ноги не потіють і не мерзнуть на будь-якому морозі.

До того ж ці чобітки дуже зручні та практичні. Широкі халяви без шнурівок і застібок дозволяють одягати та знімати взуття за лічені секунди. Підошва зазвичай використовується зі спіненої гуми, що робить ходу легкою, пружною.

Зробити свою зиму теплою й комфортною легко – вибери UGGі. На https://evzuttya.com.ua/c/zhinoche/choboty-i-inshe/ugg кожна дівчина й жінка знайде свої уггі по дизайну, висоті, кольору.

угги

Чоботи UGG: з чим їх носити зимою 2024?

Це грубувате на вигляд взуття не виходить з моди вже декілька років, адже модні подіуми вписали їх не тільки до зимових, ще й до весняно-осінніх аутфітів. А самим сміливим модницям дизайнери пропонують поєднати ультракороткі моделі з літніми сукнями, шортами, спідницями та топами.

Не дивлячись на універсальність UGG все ж таки не поєднуються з діловим образом та вечірнім вбранням. Вони пасують до стилю кежуал, спорт-шик, етнічного. Тим, хто віддає перевагу більш модельним варіантам пропонуємо ботфорти на evzuttya.com.ua великий вибір моделей різних фасонів на підборах і без.

Модні стилізації UGG:

  • З джинсами – гармонійно виглядають в комбінації зі скіні заправленими в середину.
  • Зі спідницями – до угг вибирають варіанти вище коліна, або міні.
  • Сукнями – краще вибирати трикотажні, або в’язанІ.

Крім того, легко комбінуються з короткими пальтами, дублянками, куртками бомберами, пуховиками.

Як вибрати ідеальну пару UGG?

Сьогодні бренд пропонує моделі різної висоти: подовжені, стандартні, ультракорокі(уггі-макасини), на пласкій підошві, танкетці. Моделі відрізняються дизайном, оздобленням, кольором. Що дозволяє вибрати найкращий варіант по стилістиці аутфіту, та особистим уподобанням.

При виборі обов’язково потрібно орієнтуватися на довжину стопи, тому що розмірні сітки можуть різнитися.

Читайте також

Топ-7 новорічних фільмів на думку Нікіти Добриніна

Топ-7 новорічних фільмів на думку Нікіти Добриніна

Джейсон Момоа розповів про дієту, на яку сів заради фільму «Аквамен і загублене королівство»

Джейсон Момоа розповів про дієту, на яку сів заради фільму «Аквамен і загублене королівство»

Джейсон Момоа
Попередній матеріал

Джейсон Момоа розповів про дієту, на яку сів заради фільму «Аквамен і загублене королівство»

Куртки Boss: трендовий елемент гардероба для теплої пори року
Наступний матеріал

Куртки Boss: трендовий елемент гардероба для теплої пори року

Новини партнерів