Купуємо одяг в інтернеті: правила та поради

INTERTOP
Все частіше модники та модниці замовляють одяг, взуття та аксесуари в інтернеті.

Зростання попиту на дистанційні покупки модних товарів легко пояснити - в Мережі представлений ширший асортимент брендів і моделей, новинки тут з'являються швидше, а багато позицій можна купити зі знижкою.

Проте, на відміну інших товарів, одяг купувати дистанційно негаразд зручно. Неважливо, що вас цікавить, блузка жіноча або чоловічі кросівки, наступні поради будуть вам корисні.

  • Умови обміну та повернення
  • Розмір
  • Опис

Умови обміну та повернення

Будемо оптимістами, але це не означає, що не потрібно бути готовими до форс-мажорів. Заздалегідь уточніть у магазині умови обміну (якщо не підійшов розмір) та можливого повернення товару (не підійшов фасон). Вкрай бажано, щоб магазин точно дотримувався законних вимог про захист споживачів.

З тих же причин дізнайтесь умови доставки – і терміни доставки до вашого населеного пункту, сил магазину або сторонньої транспортної компанії, та вартість доставки.

Зауважте, що деякі магазини пропонують безкоштовну доставку за умови замовлення товарів на певну суму.

Розмір

Найскладніше вибирати одяг та взуття через те, що його неможливо поміряти перед замовленням. Саме тому ви заздалегідь уточнюєте умови приміряння, обміну чи повернення. Однак це не означає, що до вибору розміру ви підходитимете без належної уваги.

Є кілька розмірних сіток – наша, європейська, американська, азійська. Пам'ятайте, що є кілька параметрів, які вимірюються розмірами – довжина рукава чи штанини, обхват талії чи грудей тощо.

Дізнайтесь, який у вас розмір. Ви можете сходити до найближчого великого магазину одягу, поміряти кілька фасонів та розмірів, записати розміри тих речей, які вам підходять ідеально, і надалі шукати такі ж речі у дистанційному форматі.

Опис

Уважно вивчіть опис та фото. Зрозуміло, постановочні фото можуть відрізнятися від того, що ви побачите в реальності, але з опису ви дізнаєтесь склад та інші важливі критерії, які підтвердять ваш вибір, або натякнуть, що краще підшукати собі щось інше.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання або складнощі з вибором, на сторінках багатьох онлайн-магазинів є можливість зв'язатися з консультантами – у чаті або по телефону.

Зрештою, перевірте, чи пропонує магазин акції та розпродажі на обраний асортимент одягу чи взуття. Пам'ятайте про сезонні розпродажі та розпродажі напередодні свят.

Ознайомитись з асортиментом одного одягу та аксесуарів ви можете на сайті модного онлайн-бутика INTERTOP.

Читайте також

Г'ю Джекман повідомив про розлучення після 27 років шлюбу

Г'ю Джекман повідомив про розлучення після 27 років шлюбу

Ексклюзив: Свечкоренко з «Холостячки» розповів про весілля і свою лавсторі у мережі

Ексклюзив: Свечкоренко з «Холостячки» розповів про весілля і свою лавсторі у мережі

iS Clinical
Попередній матеріал

Сяюча та здорова шкіра без пігментації: міф чи реальність?

Mary Kay
Наступний матеріал

Як доглядати за шкірою в 20, щоб з роками кожен твій вік був улюбленим

Новини партнерів