Альона Єрхова: як відновити, освіжити та омолодити шкіру

Альона Єрхова
Б'юті-експерт, директор з продажів космецевтики групи компаній BMED (бренди iS CLINICAL®, Colorescience® та Circadia®), Альона Єрхова знає, як додати життя шкірі після спекотного літа і зустріти осінь з сяючим і здоровим рум'янцем.

Завжди цікаво чути експертну думку та дізнаватися різноманітні професійні секрети. Особливо, коли мова йде про красу і догляд за обличчям. Адже ми, жінки, так наполегливо і сумлінно слідкуємо за своєю вродою. І якщо в 20 чи 30, завдячуючи природним даним, це робити зовсім легко, то після 35-40 вже хочеться отримувати від своїх старань по догляду більше ефекту. А тому ми дуже прискіпливо і обачливо ставимося як до вибору косметичних засобів, так і до певних процедур. Отже, що порадить нам професіонал?

— Альона, розкажіть про справу, якою ви живете.

Я як справжня шанувальниця б’юті-інновацій завжди перебуваю в пошуку нових цікавих косметичних брендів та аналізую ефект від різних продуктів догляду за шкірою. Тому можу з упевненістю сказати, що BMED презентує в Україні лише найкраще. На сьогодні у портфелі компанії — світові бренди апаратної косметології та космецевтики: iS CLINICAL®, HydraFacial®, Colorescience®, Skinpen®...

Із самого початку компанія розпочала співпрацю з американським виробником апарату преміум-класу — HydraFacial®. Його основні переваги — мультифункціональність та комплексний підхід до догляду за шкірою. Зволоження, пілінг, лікування та омолодження — чотири основні кроки всього за 40 хвилин. А одна з найважливіших його переваг — це те, що клієнт розуміє унікальність процедури та відчуває позитивні результати вже після першого сеансу.

— А як щодо новинок?

Минулого року ми дійсно додали до асортименту BMED нові позиції. Та ще й які! Тепер бренд космецевтики Circadia® (США) офіційно представлений в Україні. За свою 20-річну історію бренд отримав визнання у більш ніж у 30 країнах світу, і ми раді, що тепер його представлено в Україні. У портфелі марки як домашні засоби догляду, так і лінії для професійного застосування в клініках. Тож можна обирати на свій смак!

Формули продуктів Circadia® розроблені з урахуванням природних циркадних ритмів шкіри та організму. Це означає, що компоненти космецевтичних засобів працюють у тандемі із внутрішніми механізмами відновлення. Завдяки цьому космецевтика підходить для корекції більшості естетичних завдань, серед яких акне, пігментація, зморшки, купероз.

— На початку осені всі відчувають необхідність оновлення. Які процедури ви порекомендуєте жінкам пройти насамперед із приходом осені?

Після літа шкіра як ніколи потребує живлення, зволоження та ліфтингу, тому почати підготовку до зустрічі осені я раджу з гарбузової маски з бакчіолом від Circadia®. Завдяки ідеально підібраним інгредієнтам вона підходить для всіх типів шкіри, навіть для чутливої. Ця маска відмінно відновлює шкіру після літньої спеки: підтягує її, покращує текстуру та забезпечує потужний антиоксидантний захист.

Ще одна процедура, яка підійде тим, хто хоче освіжити шкіру, не вдаючись до ін'єкцій та інших інвазивних процедур — система дермального омолодження SWiCH™. Це унікальна розробка фундатора бренду Circadia®, яка забезпечує потужне омолодження шкіри за рахунок її внутрішніх ресурсів. Важливо відзначити, що метод підходить лише для вікової шкіри після 40 років.

SWiCH рекомендується проходити курсом (4-6 сеансів 1 раз на місяць), але приголомшливий результат помітний вже після першого відвідування косметолога. Тому розпочавши курс прямо зараз, осінь ви точно зустрінете «у формі».

Для найкращого ефекту наведені вище методи можна доповнити процедурою на апараті SkinPen® Precision. Цей апарат створює тисячі мікроканалів у шкірі, стимулюючи вироблення колагену та покращуючи її зовнішній вигляд. Після процедури шкіра виглядає оновлено та максимально свіжою, повертається природний рум'янець, а також покращується зовнішній вигляд слідів від прищів та зморшок. Курс у середньому становить 3-6 сеансів.

Маска з гарбузом і бакучиолом, SWiCH™ та SkinPen® Precision — це 3 універсальні процедури, які підходять майже всім. Догляд можна доповнювати іншими процедурам та засобами.

— А що порадите для домашнього догляду?

Вдома важливо приділяти увагу кожному етапу догляду за схемою «очищення-зволоження-захист». Серед продуктів Circadia® для очищення сухої або вікової шкіри рекомендую використовувати Amandola Milk Cleanser. Цей гель для очищення з мигдальною кислотою сприяє ексфоліації клітин, що ороговіли, а також зволожує і робить шкіру світлішою.

Власницям нормальної або жирної шкіри добре підійде Micro-Exfoliating Honey Cleanser, який містить мікрогранули натурального бджолиного воску.

На етапі лікування все залежить від проблеми. У разі, якщо вас турбує розацеа, допоможе крем Rose Ease Relief Cream. Він наноситься локально на ділянки з розацеа та допомагає зменшити почервоніння.

Сироватка Spot Stop — ще один наш бестселер, який сприяє зменшенню акне та висипань. Цей засіб — must have в косметичці, тому що дрібні прищики іноді з'являються навіть у власниць нормального типу шкіри.

Для зволоження рекомендую використовувати крем з аквапоринами AquaPorin Hydrating Cream або сироватку Moisture on Demand. Крем допоможе пом'якшити шкіру та усуне сухість. Сироватка добра тим, що забезпечує оптимальне зволоження шкіри, адаптуючись до зовнішніх кліматичних умов.

І, звичайно, куди ж без сонцезахисту, який необхідний незалежно від сезону. Денний крем із SPF 37 від Circadia® відмінно підходить для щоденного застосування та ефективно захищає шкіру від ультрафіолетових променів. У дуеті із сонцезахисним кремом ідеально використовувати сироватку з вітаміном С Vitamin C Reversal Serum. Цей інгредієнт — потужний антиоксидант, який захищає шкіру від негативного впливу зовнішнього середовища впродовж усього дня.

Красива та незламна
Попередній матеріал

Врода 40+: українки знялись у фотопроєкті «Красива та незламна»

Наомі Кемпбелл
Наступний матеріал

Розкішна! 52-річна Наомі Кемпбелл у піджаку на голе тіло показала, як бути собі босом

Новини партнерів