Головний новорічний подарунок, про який мріє кожна дівчина

Clipse Beauty Box
Розбавити зимову сірість яскравими фарбами можна різними способами — полетіти до теплих країв, на кілька днів змінити обстановку, спробувати щось нове або подарувати собі Clipse Beauty Box.

Проєкт, придуманий три роки тому Аллою Барановською, інфлюенсеркою та засновницею мережі салонів краси Clipse, з метою допомогти дівчатам у складному виборі відповідних засобів, виріс до цілої філософії. Купити косметику — це не просто потреба або щось звичне, а справжній акт прояву любові. Насамперед любові до себе.

Усередині трьох видів боксів — Silver, Gold, Platinum — засоби для обличчя, тіла, волосся, парфумерія та несподівані бонуси. Заощаджуючи до 70%, можна отримати світові бренди, відкрити для себе новинки та безповоротно закохатися в них.

У коробці головного кольору сезону зібрані світові бренди Genosys, Valmont, Nashi Argan, Givenchy, Kerastase, Elemis, Valmont та їхні найвідоміші продукти. Концентрація з майже 30 незамінних у повсякденності засобів зможе здивувати навіть досвідчених б'юті-ентузіастів.

Офіційні партнери Clipse Beauty Box цієї зими — іспанський бренд преміум космецевтики Sepai, італійська професійна косметика Rhea та український бренд одягу Siyai.

Як і завжди, крім безлічі повнорозмірних і тревел засобів, кожна володарка боксу зможе взяти участь у лотереї та виграти новорічні подарунки від партнерів. Головний приз — поїздка до Парижа на двох.

З кожним днем ​​солд-аут Clipse Beauty Box все ближче, тому встигніть зробити головний новорічний подарунок.

Соня Плакидюк
Попередній матеріал

«Я пищала від захвату»: Соня Плакидюк — про святкову колекцію Andre Tan X Moi Sofism

ZY Hats
Наступний матеріал

You Can Leave Your Hat On, если это шляпа ZY Hats

Новини партнерів