Знайомтесь: український модний бренд EVALIZA, представлений на показах у США та Японії

EVALIZA
Модельєр Олена Бут створює одяг понад 20 років. Професію здобула у Львові.

У грудні 2016 року було засновано бренд одягу EVALIZA (ЕВАЛІЗА). Вироби бренду реалізуються  на міжнародній платформі ETSY та інших.

Олена Бут — кохана дружина та любляча мама чотирьох дітей, які є основним джерелом натхнення. Назву бренду утворено від імен донечок Євангеліни і Єлизавети (ЕВА + ЛІЗА). Дівчата беруть участь у фотосесіях бренду та консультують з точки зору користувачів.  

У співпраці з модельними агентствами, колекції були представлені на показах моди як в Україні — у Києві, Дніпрі, Львові, так і за кордоном — Атланта (США), Осака (Японія). Юні моделі демонструють вбрання від EVALIZA на сторінках глянцевих журналів і в публікаціях соцмереж в Європі, США та Японії. Інформація про бренд була опублікована у каталозі журналу BRIDES (видання VOGUE) — найбільшому британському виданню весільної тематики.

Уже зараз вбрання українського дизайнера можна побачити не тільки на красунях нашої батьківщини, але й у 20 країнах на п'яти континентах. Географія постійно розширюється.

Колекції стилістично досить різноманітні, враховані сучасні модні тенденції та власне бачення дизайнера.

У 2018 році запущено новий напрямок — екоодяг з льону. Запущено онлайн-бутік EVALIZA linen. Моделі вирізняються оригінальними ідеями, практичністю та яскравими кольорами.

Додаткове напрямок бренду — стильні ляльки ручної роботи та оригінальні аксесуари.

Також успішно працює онлайн ателье EVALIZA studio, де застосовуючі новітні технології, створюється різноманітний одяг для замовників з усього світу.

Instagram: @olena.but

Віра Брежнєва
Попередній матеріал

Віра Брежнєва назвала причину, чому видалила родимку на обличчі

Алла Мазур
Наступний матеріал

Діловий стиль буває цікавим: Алла Мазур вразила шанувальників своїми новими образами

Новини партнерів