Секрети краси Хейлі Бібер: що допомагає їй залишатися стрункою?

Хейлі Бібер
25-річна модель розповіла, що допомагає їй тримати себе у формі та виглядати ідеально.

Дочка актора Стівена Болдуїна не приховує, що запорука не лише її стрункості, а й психічного здоров'я – це фізична активність, зокрема пілатес.

Хейли Бибер

«Мені дуже подобається пілатес, а також бокс як кардіо. Я проводжу пару тренувань на тиждень у тренажерному залі, займаючись силовими тренуваннями та кардіо, – каже місіс Бібер. – Раніше я займалася балетом, тому пілатес для мене ідеально підходить, він приводить моє тіло у найкращу форму».

Хейли Бибер

Раніше Хейлі вже розповідала про свій раціон: дівчина якийсь час сиділа на рослинній дієті, тобто повністю відмовилася від продуктів тваринного походження. Через пару місяців такого раціону вона повернулася до колишнього харчування, але м'ясо намагається їсти набагато менше, ніж раніше.

Читайте також

Хейли Бибер

До речі, нещодавно Хейлі оголосила, що в 2022 році нарешті запустить свій бренд Rhode. Розробкою цього проекту дівчина займається досить довгий час. Модель планує випускати косметичні засоби для догляду за шкірою, а також, можливо, декоративну косметику та товари для волосся, душу, особистої гігієни. Раніше Хейлі подавала заявки на реєстрацію свого бренду з такими назвами, як Bieber Beauty, Rhode Beauty, "HB Beauty від Хейлі Бібер", HRBeauty, Dew Beauty і Dewy Beauty, однак вони були відхилені. Зрештою, дівчина зупинилася на назві Rhode, що також є її другим ім'ям.

Хейли Бибер

Хейли Бибер

Фото: Інстаграм

манікюр
Попередній матеріал

Українці назвали найпопулярніший бренд засобів для манікюру

Віра Брежнєва
Наступний матеріал

Віра Брежнєва назвала причину, чому видалила родимку на обличчі

Новини партнерів