Зіркова премʼєра фільму Тоні Ноябрьової про дорослішання дівчини на тлі дефіцитних 90-х: уже в кіно

Зіркова премʼєра фільму Тоні Ноябрьової про дорослішання дівчини на тлі дефіцитних 90-х: уже в кіно
Дискобол, посмішки, оберемки квітів та символ родом з 90-х - стильна кравчучка від творців фільму Family Production - такою була премʼєра фільму “Ти мене любиш?” в столичному кінотеатрі “Оскар”.

Кіноповість про прощання з дитинством уже в кіно. Не пропустіть щемку історію про підлітка, що шукає любові на тлі розпаду союзу й народження нової, незалежної держави.

29 травня відбувся допрем’єрний показ стрічки у Києві - у кінотеатрі “Оскар” (ТРЦ Gulliver). У цей важливий вечір на прем’єрі зібралася творча команда фільму, привітати яку завітали друзі, партнери, представники кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу.

Гостей заходу пригощали артезіанська вода AVALON, мережа піцерії #1 в Україні - Pizza Day та футуристичне пиво з майбутнього 2085 BREWERY. З нагоди київської премʼєри бренд 2085 забрендував партію пива візуалізацією постеру до фільму. Тим часом платформа пошуку психотерапевтів Rozmova вирішили нагадати глядачам про турботу щодо свого ментального стану. Вони створили зону з дзеркалами, які промовляли до глядачів, що кожен з них —  найголовніша людина у своєму житті.

Кіра, історію якої розповідає Тоня Ноябрьова у фільмі “Ти мене любиш?”, є уособленням покоління, яке будує своє майбутнє в новій, незалежній державі. Як і більшість українських підлітків з 90-х, головна героїня, проходить всі етапи свого становлення в умовах абсолютної невизначеності. Безтурботне дитинство перетворюється на справжній вихор, що тягне за собою безліч питань та проблем.

«У “Ти мене любиш?" Тоні Ноябрьовій вдалося найважче – зняти про ніжність та крихкість. Юності, чеського кришталю на новорічному столі та взагалі часу. У Штатах колись так вміли Гас Ван Сент та Коппола-молодша, а такі українські фільми можна перерахувати на пальцях однієї руки. Кожен кадр у фільмі – це чиїсь рішення: режисера, оператора, монтажера, художників, костюмерів – і в “ТМЛ?” майже всі вони правильні. Ви мене знаєте, я слова доброго про українське кіно не скажу. Але тут втриматися не зміг», - ділиться Олексій Тарасов, головний редактор Радіо NV.

«Я вперше знайомилась з Тонею та її творчістю. Вона смачна. От сама вона і фільм її так само. Я його зʼїла і мені було дуже в кайф. Красивий,талановитий,розумний,щемливий. В кінотеатрах вже, тож обов’язково підтримайте український кінематограф і талановитих людей. Велкам ту “Ти мене любиш?”», - поділилася відгуком акторка Даша Легейда.

«Після перегляду ви неодмінно будете згадувати свої 90-ті. А чи такими вони були? А чи так само стояв стіл біля вікна? А чи доводилось коли-небудь бути в комуналці? Будете порівнювати комуналку з общагою. Будете казати, мовляв, та ні, навар з кісток то вже занадто, бо мама завжди мала звʼязки в торгівлі і могла «дістати все» ) Власне, хороше кіно і покликане розшебуршити нас, перенести в інший світ. Такий близький для тих, кому 40+ і напевне зовсім незрозумілий для сьогоднішньої молоді», - поділилася думками телеведуча Кароліна Ашіон.

Партнери інформаційної кампанії фільму в Україні: Національна мережа автозаправних комплексів WOG, книжкова платформа Yakaboo, онлайн-сервіс виклику авто Uklon, лінія магазинів EVA, платіжна система city24.

Офіційний радіопартнер - радіостанція dj.fm. Інформаційний партнер стрічки: Druk Press. 

У ролях: Карина Химчук, Максим Михайліченко, Наталія Лазебнікова, Олександр Жила, Дарʼя Палагнюк, Андрій Шабанов, Євген Бушмакін, Ольга Армасар, Василь Неволов, Андрій Гурін, Наталія Діброва, Соломія Кирилова.

Фото: пресслужба

Даша Квіткова
Попередній матеріал

Даша Квіткова встановила рекорд України та зібрала пів мільйона грн для дітей, що хворіють раком

презентація фільму «Справжня історія Криму»
Наступний матеріал

«Справжня історія Криму» від Акіма Галімова: передпоказ вражаючого документального фільму

Новини партнерів